بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, February 6, 2014

Playful Kiss 2014/2

Playful Kiss


Bu diziyi izleyince kesinlikle evlenmek isteyeceksiniz! Çünkü dizi lise döneminde platonik bir aşkın nasıl evliliğe doğru gittiğini göreceksiniz.Sizce okul sonuncusuyla okul birincisinin evlenmesini nasıl buluyorsunuz.Birisinin iq'su çok yüksek birisinin de sakarlıkta üstüne yok.Başta ana karakterlerimiz çok tatlı ve yakışıklı.Dizi 16 bölüm+7 tane özel bölümden oluşuyor.2010 yapım güzel bir dizi.Ve şimdi güzel dizimizin oyuncularını tanıyalım...
Ad:Baek Seung Jo(Kim Hyun Joong)
Özellik:Dahi.Çok zekidir.Oh Ha Ni'ye aşık olur.Sevgisini belli etmeyen bir kişiliği vardır.Oh Ha Ni için düşük bir üniversiteye bile gider.Anne yüzünden  Oh Ha Ni ile fazladan vakit geçirir.Ve sonunda yakışıklı bir doktor olur.Günümüzde SS501 adlı grubun lideridir.








Ad:Oh Ha Ni(Jung So Min)
Özellik: Sakar bir kişiliğe sahiptir. Yapabildiği tek şey azmetmektir. Takma adı nuhun salyangozudur. Sonunda hemşire olur ama fena bir hemşiredir.Seung Jo'yu kimseyle paylaşamaz.Seung Jo onun azmine aşık olur ve saflığına.





Ad:Bang Joon Gu(Lee Jae Sung)
Özellik:Oh Ha Ni'ye deli gibi aşıktır.Ama Ha Ni ona karşılık vermez.Çok güzel yemek yapabiliyor. Derslerle arası yoktur.Başta çok tipsizdir sonra tipinde değişiklik yapıyor ve ingiliz kızı kendine aşık ediyor.










Diziden bir kaç kare....


İşte bunlarda yan ürünlerim size... Mutlaka izleyin şahsen izleyenlere sordum hepsi  bayıldı.İyi Seyirler size!...
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support