بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, February 22, 2014

Beni Affet’te Bahar Kemal’i affedecek mi? 2014

beni affette bahar kemali affedecek mi Beni Affette Bahar Kemali affedecek mi?Feride’nin Tunç’a olan yakınlığından rahatsız olan Cüneyt, aşklarının sembolü olan kilidi yerinden sökenin Tunç olduğunu kanıtlamak konusunda kararlıdır. Cüneyt Feride’yi Tunç’un gerçek niyeti konusunda ikna edebilecek midir? Öte yandan Osman Kozan Feride’nin şirketine kaptırdığı ihalenin intikamını almakta kararlıdır. Osman Kozan’ın planlarını bozan sürpriz isim kimdir?
Bahar’a büyük bir sürpriz hazırlayan Kemal kendini affettirmek, Bahar’ı yeniden kazanmak konusunda kararlıdır. Yaşadığı hayal kırıklığından sonra Kemal’e olan aşkının önüne geçebilmek için çabalayan Bahar’ın öfkesini kıran beklenmedik isim kimdir?
Sevgi yıllar sonra ortaya çıkan Şahin’in çocuklarının karşısına çıkmasından endişe ederken Şahin ailesini bırakmamak konusunda kararlıdır.
Yıldız’a dönen Ferman, büyük aşkı Derya’yı unutmaya çalışırken umulmadık bir karşılaşma bütün dengeleri alt üst eder.
Ankara’da çekilen dizinin oyuncuları Nusret Şenay; Ulviye Karaca; Mert Altınışık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Şeyma Korkmaz; Özgün Çoban gibi başarılı tiyatroculardan oluşuyor.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support