بطل فلم وادي الدئاب

Friday, February 21, 2014

Beni Affet 469. Bölüm Özeti 3 Ocak 2014

Beni Affet 469. Bölüm Özeti 3 ocak 2014 cuma - Star Tv haberi, Beni Affet 470. bölüm fragmanı izle, Beni Affet son bölüm izle ve özeti işte detaylar...
Beni Affet 469. Bölüm Özeti 3 Ocak 2014

Beni Affet 469. Bölüm Özeti 3 ocak 2014 cuma - Star Tv haberi, Beni Affet 470. bölüm fragmanı izle, Beni Affet son bölüm izle ve özeti işte detaylar...

Star tv ekranlarının sevilen dizisi bugün yeni bölüm olan 469. bölüm ile ekranlara geliyor. 3 Ocak 2014 tarihli Beni Affet bu akşam üzeri sizlerle olacak...

Beni Affet dizisi her gün Star Tv ekranlarından sizlerle buluşuyor. Dizi hafta içi her gün saat 16.45'te start alıyor.

Beni Affet Dizisinin dünkü bölümünde neler yaşandı?

Osman, Feride’nin gitmesine dair kararsız kalıyor.
Bahar’ın ayrılık isteğine tepki gösteren Kemal, Bahar’ın kesin kararı karşısında onu ikna etmeye çalışır. Kemal, karısından vazgeçmemekte kararlıdır. Kendisini Kemal’den ayrılmaya mecbur hisseden Bahar ise bu konuda daha ciddi bir adım atmaya karar verir. Öte yandan eve dönen Umut, Leyla’yı evde bulamayınca küplere biner.

Osman’ın ayağa kalktığı gün evden gideceğine dair söz veren Feride için gitme vakti gelip çatar. Osman Feride’nin sayesinde ilk adımlarını atarken, Feride’nin evden gitmek için hazırlandığını gören Cüneyt onu engellemek ister. Ancak Feride’yi durdurabilecek tek kişi olan Osman Feride’nin gitmesine razı olacak mıdır?

Beni Affet 466. Bölüm Özeti;

Bahar, Kemal’den ayrılmak istiyor.

Müebbet hükmüyle cezaevinde yatan Bahar, kendi mahkumiyetine kocası Kemal’i de mahkum etmek istemez. Bahar, Kemal’i özgür bırakmak için çok sevdiği kocasından ayrılmak isterken, yeni yıla karısıyla birlikte girmek isteyen Kemal’e cezaevinden izin çıkar. Kemal’in karşısına çıkmaya cesareti olmayan Bahar ne yapacaktır?

Cüneyt, babası ile Feride’nin arasının düzelmesine memnun olurken, Osman’a verdiği sözü tutmakta kararlı olan Feride, O’nu iyileştirme çabalarına devam eder. Osman’ın ise kendisini arkasından itenin kim olduğuna dair bir fikri vardır. Bu konuda Feride ve Yıldız’dan yardım isteyen Osman, gerçeğe ulaşabilecek midir?

Beni Affet 465. Bölüm Özeti;

Bahar’ı görmeye gidecekken yığılıp kalan Kemal’i Leyla hastaneye yetiştirir. Sevgiler de haberi alarak hastaneye koşarken, görüşe kimsenin gelmemesinden şüphelenen Bahar’ın içine bir kurt düşer. Ancak ziyarete gelen Leyla’dan Kemal’in yaşadıklarını öğrenen Bahar, acı bir karar vermek zorunda kalır.

Cüneyt, gözaltına alınan annesi ve ablasıyla ilgilenirken, Osman’ın tekerlekli sandalyesini iten Eylül, Feride’yi suçlamaya çalışır. Eylül tüm ailenin önünde Feride’yi küçük düşürmek isterken, doğruyu söyleyebilecek tek kişi Eylül’ün komplosundan yara almadan kurtulan Osman’dır. Osman Feride’yi suçlayacak mıdır?

Beni Affet 464. Bölüm Özeti;

Kemal, karısı için her şeyi yapmaya hazır.

Bahar’ı kurtarmak için gece gündüz uğraşan Kemal, aradığı çareyi sonunda bulur. Karısının üzerine kapanan demir parmaklıkların anahtarı başarılı bir avukatın ellerindedir. Yüklü miktarda para bulması gereken Kemal, karısı için her şeyi yapmaya hazırdır. Öte yandan ablasını ziyarete gelen Kader, Leyla ile ilgili gerçekleri Bahar’a anlatır.

Cüneyt Ferman’la birlikte, evlerini alan Eylül’e dava açma hazırlığındadır. Feride Osman’ı iyileştirmek için çabalarken, Zühre ve Yıldız para kazanacak bir yol ararlar. Öte yandan Sevgi ve Şahin dünürleri Kozanlara geçmiş olsun ziyaretine gelir. Ancak ziyaret tatsız sonuçlanır.

Beni Affet 463. Bölüm Özeti;

Kemal, karısı için her şeyi yapmaya hazır.

Bahar’ı kurtarmak için gece gündüz uğraşan Kemal, aradığı çareyi sonunda bulur. Karısının üzerine kapanan demir parmaklıkların anahtarı başarılı bir avukatın ellerindedir.

Yüklü miktarda para bulması gereken Kemal, karısı için her şeyi yapmaya hazırdır. Öte yandan ablasını ziyarete gelen Kader, Leyla ile ilgili gerçekleri Bahar’a anlatır.
Cüneyt Ferman’la birlikte, evlerini alan Eylül’e dava açma hazırlığındadır.

Feride Osman’ı iyileştirmek için çabalarken, Zühre ve Yıldız para kazanacak bir yol ararlar. Öte yandan Sevgi ve Şahin dünürleri Kozanlara geçmiş olsun ziyaretine gelir. Ancak ziyaret tatsız sonuçlanır.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support