بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, February 26, 2014

Abdullah Çatlı ve Abdullah Öcalan Aynı Resimdeعبد الله اوجلان، Catli عبد الله ونفس الصورة 2014

Birisi Türkiye’nin Derin devleti : ”Çatlı” diğeri ise PKK lideri : ”Abdullah Öcalan” peki bu iki farklı kişi nasıl aynı karede olabilir ? Sorusu hemen aklınıza geldi. Biliyorum.
Abdullah Çatlı: yer altı dünyası ve derin devlet için birçok hizmetlerde bulunmuş adı Milliyetçi Hareket Partisiyle anılmış , başkanlıklar yapmış, yurt dışında ASALA terör örgütüne karşı savaşmış, PKK ‘ya destek veren sözde iş adamları görünümlü mafyaları infaz etmiş isimdir.
Abdullah Öcalan: PKK kurucusu , pkk lideri ve çocuk katilidir. Ülkemizin dış borçlanmasına en çok katkıda bulunan örgütün kuruculuğunu yapmıştır. Pekde anlatmaya gerek yok bu şerefsizi.

Peki Abdullah Çatlı ve Abdullah Öcalan’ın tarihi geçmişindeki ortak yan neydi?
Abdullah Çatlı ve Öcalan Ankara Siyasi Bilimlerde okurken aynı sınıfdaydılar. Sınıfındaki kişileri belki tanırsınız 75 ‘li yılların delikanlılarıydı o zamanlar. Devlet Bahçeli, Çatlı, Öcalan, Haluk Kırcı, Oral Çelik vs. vs. akla ilk gelen kişiler ve çok daha fazlası. O zamanlar Öcalanın aklına henüz PKK ve CIA ajanları girmemişti henüz yeni yeni giriyorlardı. Komünizm vardı. Ve tam sırasıydı. Öcalanını zihnini silmek. Abdullah Öcalan sınıfın en çalışkanıydı. Ve kürtdü ailesi. Abdullah Çatlı ise en milletçi ve en zeki öğrencilerden biriydi. Bahçeli ise işini bilen biraz korkak öğrenciydi. hiç olaylara girmezdi. Ve sorumuza tekrar gelelim. Onları birleştiren neydi. Abdullah Öcalan söylentilere göre MİT Adına çalışmış ve daha sonra ayrılmıştı. bütün bildiklerini MİT’den öğrenmişti. Ama MİT o zamanlar ajanlarla doluydu.

MİT’in Ergenekon mahkemesine gönderdiği belgeler arasında, Abdullah Çatlı ile Abdullah Öcalan’ın PKK kamplarında çekilmiş fotoğrafı yer alıyor. Sanık avukutlarına göre, fotoğraflar tamamen fotomontaj.

Ergenekon davasının görüldüğü mahkemeye Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından gönderilen belgeler arasında sürpriz fotoğraflar var.

Sanık avukatlarının talebi doğrultusunda MİT’e yazı yazan mahkeme, Tuncay Güney’e ait CD’lerin gönderilmesini istemişti. Milli İstihbarat Teşkilatı, cuma günü elindeki belgeler ile 6 CD’yi mahkemeye gönderdi.Catli öcalanBirisi ında Abdullah Çatlı ile Abdullah Öcalan’a ait olduğu öne sürülen fotoğraflar da bulunuyor. Güney’e ait ‘xx’ adlı dosyadaki fotoğraflara göre, Öcalan, Çatlı ve iki أوجلان الرسمية، وCatli öcalanBirisi kişi PKK kampında maç yapıyor.الدولة العميقة في تركيا: "Catli" والزعيم الثاني للحزب العمال الكردستاني "عبد الله اوجلان،" لذلك، وكيف يمكن أن هذين الشخصين مختلفة لها نفس الإطار؟ وجاء في السؤال إلى الذهن فورا. وأنا أعلم.فعلت عالم الجريمة وحزب العمل القومي، واسم لديك دولة عميق قد ذهب مع العديد من الخدمات، رئيسا للبلاد، قاتلوا ضد منظمة إرهابية أجنبية أصالة، حزب العمال الكردستاني، قد اعدم رجال الأعمال المافيا تبحث الذين يدعمون اسم ما يسمى ب: عبد الله Catli.عبد الله أوجلان: مؤسس لحزب العمال الكردستاني، زعيم حزب العمال الكردستاني، وقاتل الأطفال. تأسست الديون الخارجية للمنظمة أن تساهم أكثر في بلدنا. لا حاجة لشرح ذلك للتفاعل مع Pekde.وكان تاريخ ذلك في تاريخ عبد الله أوجلان، Catli عبد الله وما الجانبية شيوعا؟عبد الله اوجلان Catli والعلوم السياسية من القراءة أنقرة sınıfdaydılar نفسه. ربما يمكن للناس أن تعترف فئة 75 'لى delikanlılarıydı عاما في ذلك الوقت. دولت بهجلي، Catli، اوجلان، Kırcı هالوك والصلب عن طريق الفم وما إلى ذلك وما إلى ذلك. أول من الناس، وأكثر من ذلك بكثير. وكان أوجلان، حزب العمال الكردستاني وعملاء المخابرات المركزية الامريكية لا اعتقد حتى الآن أن الوقت قد يذهبون الى جديد. كانت هناك الشيوعية. وحول الوقت. Öcalanını مسح عقلك. عبد الله اوجلان، والطبقة çalışkanıydı. وkürtdü الأسرة. كان واحدا من ألمع الطلاب في الأمة، وCatli عبد الله. بهجلى جبان القليل الذي يعرف طالب رجال الأعمال. د 'أبدا أبدا أحداث. ودعونا نكرر سؤالنا. ما يوحدهم. وفقا للشائعات، وغادرت في وقت لاحق عملت مع معهد ماساتشوستس للتكنولوجيا باسم عبد الله أوجلان. معهد ماساتشوستس للتكنولوجيا، وقال انه تعلم كل ما يعرفونه. لكن كان وكلاء في ذلك الوقت كامل من معهد ماساتشوستس للتكنولوجيا.بين معهد ماساتشوستس للتكنولوجيا والوثائق المرسلة من قبل محكمة ايرجينيكون، عبد الله عبد الله اوجلان، ومعسكرات حزب العمال الكردستاني في الصورة هو Catli. وفقا لavukutlarına المدعى عليه، تركيب الصورة تماما الصور.ينظر في قضية ارجينيكون الى المحكمة من المخابرات الوطنية المنظمة (MIT) لدينا صور على حين غرة، من بين الوثائق.معهد ماساتشوستس للتكنولوجيا كتابة بناء على طلب محامي المدعى عليه، يريد من المحكمة أن ترسل اسطوانات من تونكاي الجنوب. وكالة الاستخبارات الوطنية، الذي عقد يوم الجمعة، 6 CD مع الوثائق المرسلة إلى المحكمة.من بين الوثائق التي تنتمي إلى عبد الله اوجلان، Catli عبد الله والصور وتتوفر أيضا. إلى الجنوب من "س س" وفقا لملف الصور له، اوجلان، ومعسكر حزب العمال الكردستاني وCatli شخصين فعل في المباراة.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support