بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, February 26, 2014

evrim solmaz evlendi evrim solmaz 2014

Evrim Solmaz, Arda Şener ile evlendi!..Haber: Evrim Solmaz Evlendihttp://i.sabah.com.tr/sb/galeri/magazin/evrim-solmaz-sessiz-sedasiz-evlendi/01_d.jpg
Başarılı oyuncu Evrim Solmaz, Arda Şener ile dünya evine girdi...
"Hanımın Çiftliği" dizisinde ‘Gülizar’ karakteriyle ünlenen, ‘Umutsuz Ev Kadınları’nın ‘Zeliş’i Evrim Solmaz (41) kendisinden 6 yaş küçük Arda Şener’le (35) evlendi.

Çiftin nikah töreni Arda Şener’in İzmir’deki çiftliğinde gün batımında yapıldı. Bir yıldır birlikte olan Evrim Solmaz ve Arda Şener’in nikah törenine aileleri ve arkadaşları katıldı. Evrim Solmaz’ın nihah şahitliğini Kung Fu ustası Emin Boztepe, Şener’in ise Belgin Boldan yaptı. Nikah töreninden sonra havuz başında yapılan düğün eğlencesi, gece yarısından sonra ateş başındaki kutlamalarla devam etti. Doğayı çok sevdiklerini söyleyen çift, balayı için Kaz Dağları’na gitti.
Menajeri Tayfun Omay, Solmaz’ın bir an önce anne olmak istediğini, bu nedenle artık “Umutsuz Ev Kadınları”nda olmayacağını açıklad
 http://www.kirikhan.net/images/haberler/umutsuz_ev_kadinlari_evrim_solmaz_evlendi_h14875.jpgEvrim Solmaz ve Arda Şener  evlendi (AĞUSTOS 2013)
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support