بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, February 26, 2014

DİZİ DİZİ GÜZELLER 2014

DİZİ DİZİ GÜZELLER


Beyaz camdaki dizi bolluğu, pek çok yeni ve güzel ismin de ekranlarda boy göstermesini sağladı. Kimi zaman oyunculuklarıyla kimi zamansa güzellikleriyle göz dolduran ve reytinglere büyük katkısı olan bu isimleri sizler için bir araya getirdik. İşte popüler dizilerin birbirinden güzel oyuncuları.



MERVE BOLUĞUR SİNEM KOBAL SERENAY SARIKAYA
Küçük Sırlar
MERVE BOLUĞUR
‘Küçük Sırlar’ın ‘Ayşegül’ü, dizinin ilk bölümlerinde çok ön planda olmayan rolünü, gerek oyunculuğu gerekse güzelliği ile fark edilir hale getirmeyi başardı. Boluğur’un, her hafta giderek yükselen performansı, dizinin izlenirliğini artırıyor.
Küçük Sırlar
SİNEM KOBAL
Galatasaraylı Arda Turan’la olan birlikteliğiyle magazin basınının gündeminden düşmeyen Sinem Kobal’ın güzelliğine bir diyecek yok ama oyunculuğu çok eleştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinin düzenlediği ankette ‘Yılın En Başarısız Oyuncusu’ seçilen Kobal, bu duruma çok üzülüyor.
Lale Devri
SERENAY SARIKAYA
‘Adanalı’ dizisiyle tanınan ve bir dergiye verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Serenay Sarıkaya, şu anda sevgilisi Tolgahan Sayışman’la birlikte ‘Lale Devri’ dizisinde rol alıyor.



Bitmeyen Şarkı
BERGÜZAR KOREL
‘Binbir Gece’ dizisinde ‘Şehrazat’ rolüyle gönüllerde taht kuran Bergüzar Korel, şu sıralar ‘Bitmeyen Şarkı’da pavyon şarkıcısı olarak evlerimize konuk oluyor. Eşi Halit Ergenç, rol gereği Hürrem’in büyüsünde olsa da, gerçek hayatta büyülendiği güzel kadının adı Bergüzar Korel.
Ezel
CANSU DERE
Kısa sürede Türkiye’nin fenomen dizileri arasına giren ‘Ezel’, ilginç konusu ve sağlam kadrosu kadar güzel oyuncularıyla da göz dolduruyor. Yer aldıkları her projede güzel bir uyum yakalayan Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere, bu dizide kuralı bozmadı. Bir dönem podyumların aranan mankenlerinden olan Dere, güzelliğiyle seyirciyi ekrana bağlıyor.
Ezel
BERRAK TÜZÜNATAÇ
‘Ezel’in bir diğer güzel oyuncusu da kadroya yeni dahil olan Berrak Tüzünataç. Dizide Kenan İmirzalıoğlu’yla yakınlaşan güzel oyuncu, gerçek hayatta ise meslektaşı Nejat İşler’le birlikte.



Hanımın Çiftliği
ÖZGÜ NAMAL
Ekranların hem dişi hem de en sempatik güzeli olmayı başaran Özgü Namal, ‘Hanımın Çiftliği’ndeki başarılı oyunculuğuyla herkese parmak ısırtıyor. Çekimler için devamlı Adana’ya giden Namal, duru güzelliğiyle de göz kamaştırıyor.
Kavak Yelleri
PELİN KARAHAN
‘Kavak Yelleri’ dizisinin Aslı’sı Pelin Karahan, sade güzelliği ile çok beğeniliyor. Reklamların da aranan yüzleri arasına giren genç oyuncu, uzun bir süre rol arkadaşı İbrahim Kendirci’yle aşk yaşamıştı.



Muhteşem Yüzyıl
MERYEM UZERLİ
Dünyayı dize getiren Sultan Süleyman’ı kendine aşık etmeyi başaran güzel ve akıllı Hürrem Sultan’a hayat veren Meryem Uzerli, gerek güzelliği gerekse oyunculuğu ile göz dolduruyor. Halit Ergenç’le başarılı bir ikili oluşturan Uzerli, son günlerin parlayan yıldızı.
Muhteşem Yüzyıl
SELMA ERGEÇ
Kanuni Sultan Süleyman’ın kız kardeşi Hatice Sultan olarak izlediğimiz Selma Ergeç, kariyerine ‘aptal sarışın’ rolüyle başlasa da, güzelliğini aklıyla birleştirerek başarılı bir kariyer oluşturdu. Ergeç, ekranın en beğenilen isimleri arasında yer alıyor.



Adını Feriha Koydum
HAZAL KAYA
‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin Nihal’i olarak yıldızı parlayan Hazal Kaya, bu sezon ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinde rol alıyor. Vahide Gördüm’ün kızını canlandıran genç oyuncu, kapıcı kızı rolünde de son derece başarılı.
Gönülçelen
TUBA BÜYÜKÜSTÜN
Arap dünyasının ‘En güzel kadınlar’ listesine koyduğu Tuba Büyüküstün, ‘Gönülçelen’ adlı dizide bir Çingene kızını oynuyor. Güzelliği için ‘su gibi’ benzetmeleri yapılan genç oyuncu, utangaç tavırlarıyla dikkat çekiyor.



Geniş Aile
ROJDA DEMİRER
Ekranların en sevilen komedi dizilerinden ‘Geniş Aile’, Zuhal Topal’ın ani ayrılığıyla kısa bir bocalama dönemine girse de, Rojda Demirer’in, taze kan olarak ekibe katılmasıyla derin bir soluk aldı. Başarılı oyuncu sempatik tavırları ve güzelliğiyle kısa sürede herkesin sevgilisi oldu.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support