بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, May 25, 2014

Ömer Lütfi Mete dualarla uğurlandı2014

Ömer Lütfi Mete dualarla uğurlandıGeçirdiği kalp krizinin ardından tedavi altına alındığı hastanede dün hayatını kaybeden Mete için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene acılı ailenin yanı sıra, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, eski bakan Koray Aydın, eski istihbaratçı Mahir Kaynak, sanatçılar İsmail Türüt, Kenan Kalav, Gani Şavata, Bulut Aras, Hasan Kaçan ile Necati Şaşmaz'ın da aralarında bulunduğu Kurtlar Vadisi dizisi oyuncuları katıldı.
25257
Ömer Lütfi Mete'nin eşi Leyla Mete, Ali Buhara Mete ve kardeşi Yunus Mete taziyeleri kabul ederken, gözyaşlarını tutamadı.
25256
Mahir Kaynak, Mete ile bir süre beraber çalıştıklarını belirterek, "Beraber kitap yazdık. Bu beraberlik en azından istikametlerimizin aynı olduğu anlamına geliyordu. Ülkesini çok seven bir insandı. Adeta tüm dünyası Türkiye'den ibaretti" dedi.
25258
Meral Akşener ise "Burada bulunan herkesin hatıraları olan, kiminin ağabeyi, kiminin kardeşi, kiminin dostu olan bir insandı. Hem sanat adamı, hem kültür adamı, hem gazeteci kimliği olan bir insandı. İnşallah açmış olduğu yolda ilerleyen gençler onun yerini doldurabilirler. Allah mekanını cennet eylesin" diye konuştu.
25259
Törene son anda yetişen Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, kılınan namazın ardından cenaze aracına binerek mezarlığa gitti. Ömer Lütfi Mete, Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
25260

25261

25262

25263

25264

25265
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support