بطل فلم وادي الدئاب

Friday, May 30, 2014

EŞREF BEY veya BARBAROS BİNİCİOĞLU 2014

EŞREF BEY veya BARBAROS BİNİCİOĞLUKurtlar vadisi pusu da "eşref bey" tiplemesiyle görev alan Yalova eski belediye başkanı hayatı ve psikolojisiyle aynı fügürlere sahip bir dizede rol alması dizinin kalitesine kalite katacağından şüphemiz yoktur.
 Barbaros BİNİCİOĞLU beş yıl süreyle Yalova belediye başkanlığı yapmıştır. Başkanlığı döneminde Yalova ya büyük hizmetler bırakmak için mücadele eden BİNİCİOĞLU "tek" görüşlülüğü ile tanınan ve insanlarla diyaloglarının kendi hanesinde olmasını isteyen bir yapıya sahiptir.

Barbaros BİNİCİOĞLU "Eşref bey "tiplemesiyel diziye uyum sağladığı ortada. dizinin anafikirleriyle sınıktısı olmayacağına inandığımız binicioğlunun tek sıkıntı yaşayacağı noktanın sürekli adam öldürme sahnelerinin olmasıdır.

Yalova eski belediye başkanı BİNİCİOĞLU belediye başkanlığı döneminde belediyenin yani kamunun tek kuruşunu tarafına geçirmeyen bir güvenilirliği var. Bu konuda da dizi ile sıkıntı yaşamaycağını düşünüyorum.

diiznin anafikirlerinden biriside "tek" adamlık veya "tek" emir" lik olması hasebiyle de sıkıntı olmayacaktır. Çünkü belediyeyi defalarca kazanabilecek durumdayken diyalogsuz oluşu başak bir deyimle benim dediğim dedik düşüncesinde oluşu nedeniyle kendi partisinden de oy alamamıştı.

Netice olarak kurtlar vadisi pusu Barbaros BİNİCİOĞLU ile daha başak bir kaliteye oturacağı bellidir. Dizideki içki ve alem noktasında da eminim ki daha düzeyli sahneler olacaktır.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support