بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, May 31, 2014

Aşktan vazgeçerim oyunculuktan vazgeçmem 2014

Aşktan vazgeçerim oyunculuktan vazgeçmem

Kurtlar Vadisi dizisinde ‘Aynura’ karakterini canlandıran Bursalı güzel oyuncu Esra Şengünalp, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar yaptı. Şengünalp: ‘Oyuncu olmak için
sevgilimden bile ayrıldım’ dedi.
Aşktan vazgeçerim oyunculuktan vazgeçmem
Tatil için geldiği Bursa’da ailesiyle hasret gideren Esra Şengünalp; Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra Kurtlar Vadisi'nin genç yönetmeni Zübeyr Şaşmaz’ın, dizide kendisine rol teklif etmesi ile hayatının bir anda değiştiğini söyledi. Genç yaşında elde ettiği bu başarıyı sürdürümek için aşk hayatını bile sonlandırdığını belirten genç yetenek,  ‘Oyuncu olmak için sevgimden fedakârlık ettim’ ifadesini kullandı.
Unutulmak istemiyorum
Dizide canlandırdığı ‘Aynura’nın içindeki erkeksi karakterin ortaya çıkmasına neden olduğunu söyleyen Şengünalp, ajan rolünü canlandırmaktan büyük keyif aldığını söyledi. Dizide önümüzdeki dönemde izleyicileri nelerin beklediği sorusu hakkında ser verip sır vermeyen oyuncu, Necati Şaşmaz’a ise övgüler yağdırdı. Şengünalp, ekranlara iyice ısındığını ve gelecekte unutulan oyunculardan biri olmak istemediğini de söyledi.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support