بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, May 22, 2014

Abdullah Çatlı’nın 34 sayfalık günlüğü bende 2014

Bu iddia, Akram Tabbash imzalı ihbar mektubunu Faili Meçhul savcısına gönderen eski istihbarat çalışanına ait.
İHLAS SON DAKİKA – Bölge ülkelerden birinin istihbaratında 35 yıl çalıştığını ve Abdullah Çatlı ile yakın ilişkilerinin bulunduğunu söyleyen bir kişi hem savcıya hem Taraf ’a gönderdiği mektupta Topal, Adalı, Vural, Akyürek cinayetleri ile ilgili elinde ciddi deliller bulunduğunu ayrıca Çatlı’nın günlüğünün kendisinde olduğunu bütün bunları mahkemeye vereceğini açıkladı.
Taraf ’ın 22 ocak tarihli sayısında “İnfaz edip parayı bölüştüler’’ başlıklı, ismini açıklamayan bir MİT mensubunun Ankara’da faili meçhul cinayetler soruşturmasını yürüten savcılara gönderdiği mektup ile ilgili haberde konu edilen kişinin kendisi olduğunu sanan biri, bir e-posta göndererek, bu kişinin kendisi olmadığını belirtirken, önemli bilgiler verdi. Mektubunda, “Haber metninden anladığım kadarıyla bahsedilen ‘mektup’ benim tarafımdan Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Sayın Hakan Yüksel’e gönderilmiş olan mektuptur” diyerek başlayan ve isminin Akram Tabbash olduğunu söyleyen kişi “Ben T.C. vatandaşı değilim, ben T.C. MİT mensubu değilim. Ben bölgemizde yer alan ülkelerden birinin istihbarat teşkilatında 35 yıl süre ile görev yaptıktan sonra emekli olmuş bir kişiyim, ayrıca bölgemizde etkin olan gizli bir grubun da üyesiyim” dedi.
Faili meçhul cinayetlerle ilgili belge
Düzgün Türkçesi dikkat çeken kişi mektubunda devamla şunları dile getirdi: “Görevim sebebiyle tanıştığım bazı Türk arkadaşlarım olmuştur. Abdullah Çatlı da bu tanıdıklarımdan biriydi. Kendisi ile uzun seneler öncesinden tanışıklığımız vardı, kendisi bana ve mensup olduğum ‘grup’a güveniyordu. Son dönemde öldürüleceğine inanmıştı, bu sebeple benden ve grubumdan koruma talep etmişti
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support