بطل فلم وادي الدئاب

Monday, November 24, 2014

Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölüm fragmanı: Non-stop macera!

Kurtlar Vadisi Pusu 233. bölüm fragmanı: Non-stop macera!

Kurtlar Vadisi Pusu 233. yeni bölmüyle 9 Ekim Perşembe günü ekrana gelmeye hazır. Kara’nın beklenmedik ölümü sonrasında Polat Alemdar nasıl bir yol haritası belirleyecek, hepsi ve daha fazlası bu hafta 233. bölümde.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 233. Bölümü bu Perşembe günü saat 20.00’da Kanal D’de ekrana gelecek. Vadi hayranları yine soluksuz izleyecekleri bir bölümle karşı karşıya.
Yeni sezona kadrosunda ayrılıklarla başlayan dizinin sevenleri  Memati ve Abdülhey’in ayrılıklarına henüz alışmışken geçtiğimiz bölüm Kara (Hakan Boyav) da öldürülerek ekipten ayrılan son isim oldu. İngilizlerin Ebola virüsü bulaştırıp sonra da salıverdiği Kara, Siyah sancak askerlerine kendini vurma emri verdi. Nedeni ise onların bulaştırdığı virüsle ölmektense intihar etmeyi seçmesi oldu. Kara’nın kendini öldürtme sahnesi sosyal medyada büyük ses getirdi. Yeni sezonda Hakan Boyav, Beyaz Karanfil dizisinde Kenan Çoban ile başrol oynayacak.
Siyah Sancak’ı kim nasıl yönetecek, Ömer Baba düştüğü cehennemden kurtulabilecek mi, Polat, Ömer Baba için çöllerde yaşam savaşı verecek..  Orta Doğu'daki ateş hattına giren gözü pek kahramanımızı bu bölüm ne gibi tehlikeler bekliyor?
Şefkat Tepe'de Kordon Celil karakterine hayat veren Ertuğrul Şakar Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın yanında onun sağ kolu olarak yer alıyor. Samanyolu TV’de yayın hayatına ismini “Sungurlar” olarak değiştirip devam eden “Şefkat Tepe” dizisi ile üne kavuşan Şakar’ı, seyirciler yeni sezonda diziye geri dönecekleri umuduyla bekliyordu. Fakat ünlü oyuncu hayranlarına sürpriz yaparak Kurtlar Vadisi’ne transfer oldu
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support