بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, July 27, 2013

Necati Şaşmaz’ın kayınpederi Ahmet Kaşıkçı’nın babası Abdülkadir Şaşmaz’ın müridi olduğu öne sürüldü 2013

Necati Şaşmaz’ın kayınpederi Ahmet Kaşıkçı’nın babası  Abdülkadir Şaşmaz’ın müridi olduğu öne sürüldü

Necati Şaşmaz’ın kayınpederi Ahmet Kaşıkçı’nın babası Abdülkadir Şaşmaz’ın müridi olduğu öne sürüldü

Zehra ÇENGİL / VATAN
Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın(41) kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturması yeni yılın son günlerinde magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Üniversite öğrencisi olan Nagehan Kaşıkçı(20) ile Necati Şaşmaz’ın görücü usülü bir evlilik yaptığı öne sürüldü. İddialara göre evliliğe giden süreçte şunlar yaşandı:

Necati Şaşmaz’ın babası Abdülkadir Şaşmaz, oyuncu Nur Fettahoğlu ile ilişkisini bitiren oğlunun başka bir ünlü isimle daha ilişki yaşamasını istemedi. Elazığ-Harput merkezli Kadiri Tarikatı’nın şu anki şeyhi olan baba Abdulkadir Şaşmaz yıllardır görüştüğü müritlerinden olan Ahmet Kaşıkçı’nın kızı Nagehan’ı oğluna uygun gördü. Çift 1 ay gibi kısa bir sürede evlilik hazırlıklarını tamamladı. Nikah tarihi Necati Şaşmaz’ın isteği üzerine 12.12 2012’ye yetiştirildi.

LİSE YILLARINDA 'POLAT' HAYRANI

20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı’nın Altunizade - Anafen’de öğrenim görürken de Necati Şaşmaz hayranı olduğu ortaya çıktı. Nagehan Kaşıkçı’nın öğrenim gördüğü okullardaki ve Altunizade Anafen-Fem gibi dersanedeki arkadaşları twitter’dan “Nagehan tam bir Kurtlar Vadisi, Polat Alemdar fanıydı” şeklinde yorumlar yaptılar. Bu arada 2003 yılında yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi’nin ilk döneminde Nagehan Kaçıkçı 11 yaşındaydı.

FETTAHOĞLU: CANIM ÇOK YANDI!

Necati Şaşmaz'ın evliliğinin ardından gözler Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu'na çevrildi. Şaşmaz ile 1.5 yıllık ilişkisini 2 ay önce noktalayan Fettahoğlu'nun tepkisi merak konusu oldu. Eski sevgilisi Şaşmaz'ın evlendiğini telefonla öğrenen Fettahoğlu'nun şoke olduğu öne sürüldü. Güzel oyuncunun yakın bir dostuna "Canım çok yandı, yanmadı desem yalan olur. İyiyim ve daha iyi olacağım" dediği öğrenildi.



ANNE-BABASI DA 12.12'DE EVLENDİ!

Nikahın 12.12.12’de olmasının nedeni ise Şaşmaz’ın annesi ve babasının da 12.12 tarihinde evlenmiş olması. Şaşmaz, düğün çıkışında “Hazırlıklı bir şekilde, planlı programlı gerçekleşen bir düğün oldu. Tarihini özellikle istemiştim, anne ve babamın evlilik tarihleri de 12/12’ydi” dedi.

HAVALİMANINDA BALAYI POZU

Sürpriz bir şekilde evlenen Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz ile eşi Nagehan Kaşıkçı Şaşmaz bugün balayı için Maldivler'e uçtu. Yeni evli çift havaalanında el ele poz verirken oldukça mutlu görünüyorlardı.

YAŞAYACAKLARI EV BELLİ OLDU

Kurtlar Vadisi'nin bir dönem senaristliğini yapan ve 2009'da hayatını kaybeden Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni olan 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı'yla Necati Şaşmaz, balayı için Maldivler'i seçti. Şaşmaz ile İstanbul Üniversitesi'nde ekonomi bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Kaşıkçı'nın yaşayacağı yer de belli oldu.

İkilinin, Şaşmaz Ailesi'nin Beylerbeyi'ndeki köşkünde Necati Şaşmaz'ın anne-babasıyla birlikte yaşayacakları ortaya çıktı.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support