بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, July 25, 2013

Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Ziyaret Etti 2013

Resim
Aydınlar Ocağı tarafından düzenlenen vefa törenine katılmak üzere İzmit'e gelen Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar Başkan Karaosmanoğlu'nu Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda ziyaret etti.
Kosova'nın genel yapısına yönelik bilgi aktaran Bakan Yağcılar, kendisinin 4 dönemdir milletvekili olduğunu ve iki dönemdir bakanlık yaptığını ifade etti. Bakan Yağcılar, mecliste kendisiyle birlikte üç Türk milletvekilinin bulunduğunu ve belediyelerde temsilcileri olduğunu dile getirdi. Kosova'da Osmanlı'dan gelen gelenek ve göreneklerin devam ettiğini ve Türkiye'nin son yıllarda kendilerine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını söyledi.
Başkan Karaosmanoğlu'nun aynı zamanda Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) Başkanı olduğunu da hatırlatan Bakan Yağcılar, ''Destekleriniz için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ve TDBB'ye teşekkür ediyoruz. Türk dünyasının bir parçası olarak birbirimize sahip çıkmalıyız, birlik ve beraberliğimizi gelecek nesillere taşımalıyız'' dedi.
Ziyarette; Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcıları; Tahir Büyükakın ve Mustafa Çöpoğlu ile Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar, Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Türk Standartları Enstitüsü Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, Doğuş Üniversitesi Araştırma Görevlisi Nuran Hacıibrahimoğlu, Dr. Mithat Bora Bulut, Kosova Türk Hava Yolları Müdürü Gökhan Hacıibrahimoğlu ve eşi hazır bulundu.
Ziyaret sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Konuk Bakan Mahir Yağcılar'a işlemeli bir vazo hediye etti.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support