بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, July 25, 2013

KURTLAR VADİSİ OYUNCULARI HUKUK BÜROSUNUN AÇILIŞINA KATILDI 2013

KURTLAR VADİSİ OYUNCULARI HUKUK

BÜROSUNUN AÇILIŞINA KATILDI

Pana Film`in danışmanlığını da üstlenen avukat Zeki Onat tarafından Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde açılan Onat Hukuk Bürosunun açılışına Kurtlar Vadisi dizisi oyuncuları da katıldı.
Avukat Zeki Onat tarafından Çorlu Vergi Dairesi karşısında yer alan Hacı Bekir Kılıç İş Merkezinde hizmete açılan Onat Hukuk Bürosuna Kurtlar Vadisi Dizisi ile ünlenen oyuncular, Erhan Ufak ve Cahit Kayaoğlu`da katıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğunu ve bu görevinden ayrılarak kendi hukuk bürosunu faaliyete geçirdiğini belirten Zeki Onat, “Kamudaki görevimden ayrılarak serbest avukatlık yapmaya başladım. Daha önce eski adıyla SSK avukatıydım. Son 7 yılda da kurumda il müdür yardımcılığı görevini yürüttüm. Kamudaki hizmetimin tamamlanmasının ardından serbest çalışma ortamım oldu” dedi.
Pana Film Şirketi`nin İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Danışmanlığını üstlendiğini de sözlerine ekleyen Onat: “17 yıldır Tekirdağ`da görev yapıyorum. Bundan böyle artık Çorlu`da görev alacağım. Tekirdağ il genelinde 180 bin dolayında sigortalı çalışan var. Bunların 90 - 100 bin kadarı Çorlu`da, 70 - 80 bin kadarı da Çerkezköy`de çok az bölümü ise Tekirdağ merkezi ve diğer ilçelerinde. Potansiyel itibariyle yoğun ve gelişmeye müsait bir bölge olduğu için Çorlu`yu tercih ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını hukuk nezdinde çözmek için çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.

Zeki Onat, Onat Hukuk Bürosunda toplam 3 avukatın görev alacağını da sözlerine ekledi.
Açılışa, Kurtlar Vadisi Dizisinde Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak ile Cahit rolünü canlandıran Cahit Kayaoğlu ve Onat`ın meslektaşları da katıldılar.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support