بطل فلم وادي الدئاب

Tuesday, July 30, 2013

Kurtlar Vadisi Pusu 7 2013

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle "Fragman" (28.02.2013)KURTLAR VADİSİ PUSU GEÇEN HAFTANIN ÖZETİ

POLAT ALEMDAR HASTANEDE YAKAYI ELE VERDİ
Kurtlar vadisi pusu 182. Son bölümde hastanede bulunan Polat alemdar saklanmak zoruda kalırken hastaneye Kgt’ler ikinci kez baskın yapıyorlar. Kgt lilerin hastaneye gelmesi ve Polat alemdar odasından çıkması bir olunca Polat alemdar yakayı kaptırıyor. Kgt lideri akif  ise sahte maskelinin peşinden giderken hastanedeki Polat ı yakalayan ekip akif i telefonla arayıp Polat alemdarı yakaladıklarını söylüyor. Bunun üzerine hastaneye gelen akif , Polat alemdar ile yüzleşiyor. kgt lideri akif Polat alemdar ın hain olduğunu düşünmekte fakat Polat hain olmadığını akif e inandıramaz.

ABDULHEY VE EŞREF BEY KURTULUYOR
Ak saçlı Sencer bey tarafından yakalanan ve sorgulanan abduhey ve heyet üyesi olan eşref bey tam vurulmaları sırasında  tutuklu bulundukları yerden kurtarıldılar. Operasyonu yapan Cahit in asıl hedefinde ak saçlı bulunuyordu. Fakat ak saçlı kurtulmayı başardı. Cahit kulübede elleri bağlı tutulan abduhey ve eşref bey için kulübe önünde bulunan adamları keskin nişancı dürbünü silahı ile öldürdü ve abdulhey ve eşref beyi kurtardı.


SAVCI LEYLA İYİLEŞİYOR
Polat alemdar ın yattığı hastaneye giden ve Polat alemdar tarafından istenmeden vurulan ve Polat alemdar ile aynı hastaneye yatırılan savcı Leyla çok kan kaybetmesine rağmen yavaş yavaş iyileşiyor. Polat alemdar sevdiği kadını savcı Leyla yı vurmasını bir türlü kabullenemez ve durum onu çok üzgün bir duruma sokar. Polat Leyla nın iyileştiğini öğrenince onu görmek ister ve akif ten onu görmek için ricada bulunur. Akif Polat ın Leyla yı görmesine izin verir.


ABDULHEY VE CAHİT POLAT’I  KURTARMA PLANLARINDA BAŞARISIZ OLURLAR
  Polat alemdar ın yakalanmasından sonra hastaneyi uzaktan takip eden kara Polat ı kurtarmak için abdulhey ve Cahit e haber verir ve Polat ın yakalandığını söyler. Bunun üzerine abdulhey ve Cahit Polat ı kurtarmak için planlar yaparlar. Bunu için hastaneye hasta kılığında girerler. Fakat akif in hastaneye gelmesi tüm planlarını alt üst eder. Abdulhey ve Cahit Polat alemdar kurtarmak ve onu ikna etmek için ömer babayı düşünürler fakat hastaneye giden ömer baba da Polat ı ikna edemez.  Polat alemdar ı ikna etmek için son çare olarak kızı elif hastaneye götürülür ve ikna olur akşam buradan kaçacağını abdulhey ve Cahit e ulaştırır.


KARA VE EŞREF BEY AK SAÇLINI YEMİNİ YUTUYOR
Eşref bey ve kara darphane önünde arabada pusuda beklerler. Kara ve eşref bey ak saçlının emirlerinin yazılı oldu zarfların peşine düşerler ve bunun için ak saçlı tarafından görevlendirilen Meteyi takibe alıyorlar. Kara ve eşref bey Mete nin darphaneden çıkması ile peşine düşerler ve yolda önlerini keserler. Kara ve eşref bey çanta da bulunan zarfları alırlar fakat zarfların içindeki kağıtlar boş çıkar. Çünkü ak saçlı Sencer  beyin yem Planını yutarlar. Çünkü ak saçlı Sencer bey asıl yazılı  emirlerin olduğu zarfları diğer Mete ile aldırır ve yerlerine ulaştırır.


SENCER BEY VE İSRARİLLİLERİN POLAT PAZARLIĞI
Ak saçlı olan Sencer bey İsraillilerle Polat alemdar pazarlığında masaya oturuyorlar. Sencer bey Polat alemdar ın İsraillilere verilmesi karşılığında istekleri oluyor. Bunun için İsrailli ekip ak saçlının teklifini kabul edip hem İsrail yönetimini hem de abd yönetimi ikna edeceğini ve tüm kapıların Ak saçlıya açık olacağını dile getirdi. İsrailliler bu anlaşma üzerine Polat alemdar ın bulunduğu hastaneye yola çıktılar.


POLAT İSRAİLLİLERE TESLİM EDİLDİ Mİ?
Hastaneye gelen İsrailli heyet kapının önünde beklerken kgt lideri İsrailli ekibin geleceğinden habersizdi. Kgt ekibinin İsrailli ekibin geldiğini akif e söyleyince kgt lideri şaşırdı ve bu durumdan o da kuşkulanmaya başladı. Kgt lideri İsrailli ekibi hastane önünde karşıladı ve İsrailliler küstahça Polat alemdarın verilmesini istedi. Polat alemdar sedye ye bağlanarak İsrailli ekibe verildi.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support