بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, July 25, 2013

Abdulhay'hin Elinden Badminton Kupası 2013

baminton_kurtlar_vadisi_2
Beykoz'da düzenlenen Paşalı Süpermarket Türkiye Kulüplerarası Büyükler Badminton Şampiyonası'nda zafere ulaşan ekip Ankara Egospor oldu.
baminton_kurtlar_vadisi_3
Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediye Başkanlığı'nın katkıları, Paşalı Süpermarketleri'nin sponsorluğunda ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonanın ödül törenine ilgiyle takip edilen dizi Kurtlar Vadisi oyuncuları da katılarak sporcuları yalnız bırakmadı.
baminton_kurtlar_vadisi_4
Beykoz Kaymakamı Aydın ERGÜN, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi DİLMAÇ, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat ÖZMEKİK, İlçe Gençlik Spor Müdürü Serkan ÖCALMAZ, eski sporcular ve vatandaşların ilgiyle izlediği şampiyonada ikinciliği Ankara Büyükşehir Belediyespor, üçüncülüğü ise Bursa Özübirspor kazandı.
baminton_kurtlar_vadisi_5
200 sporcunun ve 15 takımın yarıştığı, ilçemizdeki okullara bin adet badminton raketi ve topunun dağıtılan şampiyonanın son gününde dereceye giren sporculara, takımlara ve antrenörlere laptop ve para ödülü gibi çeşitli hediyeleri verildi.
Şampiyona sonunda sporcular ödüllerini Kurtlar Vadisi dizisi oyuncuları Kenan ÇOBAN (Abdülhey), Erhan UFAK (Güllü Erhan) ve Cahit KAYAOĞLU (Cahit) ile Beykoz Kaymakamı Aydın ERGÜN, Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi DİLMAÇ, Badminton Federasyonu Başkanı Murat ÖZMEKİK ve Beykoz Gençlik ve Spor Müdürü Serkan ÖÇALMAZ'ın elinden aldı.
Program sonunda Kaymakam Aydın ERGÜN ve Kenan ÇOBAN(Abdülhey) badminton gösteri maçı yaptı.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support