بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, July 31, 2013

Abdullah Çatlı'nın kızına çek davası 2013

Abdullah Çatlı'nın kızına çek davası

Abdullah Çatlı'nın kızına çek davası.9541
Tahsilat için bankaya verdiği iki çek karşılıksız çıkan Selcen Çatlı Bayrak hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
Türkiye'yi sarsan Susurluk kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı'nın küçük kızı Selcen Çatlı Bayrak'ın bankaya verdiği 40 ve 50 bin lira tutarındaki iki çek karşılıksız çıktı. İşadamı Mehmet Ali Bayrak'ın oğlu Arif Bayrak'la 2002'de evlenen Çatlı'nın kızı Selcen Çatlı Bayrak, hakkında dava açıldı.

BİLGİ VERİLDİ AMA...

Şikâyetçi banka, çeklerin karşılıksız çıkması üzerine Selcen Çatlı Bayrak'a bilgi verildiğini ve buna rağmen düzeltme hakkını kullanmadığını ileri sürdü. "Çek Yasası'na Muhalefet" ettiği iddia edilen Bayrak, geçen yıl mahkemeye başvurarak, çek karnesinin rızası dışında elinden çıktığını ve çeklerin başkaları tarafından kullanıldığını iddia etti.

'İMZA BANA AİT DEĞİL'

Çeklerdeki imzanın kendisine ait olmadığını öne süren Selcen Çatlı Bayrak, Karayel Tekstil ve Metal Sanayi Şirketi'nin elinde olduğunu iddia ettiği ve bankaya verilen çeklerle ilgili bir borcunun olmadığının tespiti için dava açmıştı.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support