بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, July 28, 2013

Necati Şaşmaz’ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu 2013


Necati Şaşmaz’ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Polat-Nagehan Alemdar çifti erkek bebek bekliyor.

Necati Sasmaz and Nagehan KasikciNecati Sasmaz and Nagehan Kasikci
Sevilen oyuncu Necati Şaşmaz 12.12.2012 tarihinde sürpriz bir kararla 21 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı ile evlenmiş ve düğünün ardından yakın çevresine tek isteğinin çocuk sahibi olmak olduğunu söylemişti. Ünlü oyuncunun isteğinin gerçek olduğu geçtiğimiz aylarda gündeme gelmişti. Şu günlerde babalık heyecanı yaşayan Necati Şaşmaz’ın bebeğinin cinsiyetinin belli olduğu öğrenildi.

NECATİ ŞAŞMAZ’IN BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

10 yıldır gündemdeki konuları ekrana getiren fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu ’nun Polat Alemdar’ına hayat veren Necati Şaşmaz’ın oğlu olacak. Şu günlerde hamilelik haberi ile havalara uçan Necati Şaşmaz’ın bu hafta bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Hamileliğinin 4. ayına giren Nagehan Şaşmaz’ın bir erkek bebek dünyaya getireceğini öğrenen başarılı oyuncu Necati Şaşmaz, oğluna isim arayışına girdi.

NECATİ ŞAŞMAZ AMELİYAT OLDU

Dizideki bir sahnenin çekimi sırasında rahatsızlanan Necati Şaşmaz, arkadaşlarının ısrarı üzerine hastaneye gitmiş ve yapılan tetkikler sonrasında anjiyo olmuştu. Herhangi bir komplikasyona karşı üç gün hastanede tutulan Necati Şaşmaz'ın durumunun kısa sürede iyi olduğu haberi hayranlarının içini rahatlatmıştı.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support