بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, September 20, 2014

Kurtlar Vadisi Yeni Sezon Özel Fragmanı İzle! KVP Ne Zaman Başlıyor? Abdülhey Öldü mü? 2014

Permalien de l'image intégréePermalien de l'image intégrée
Kurtlar Vadisi Yeni Sezon Özel Fragmanı İzle! KVP Ne Zaman Başlıyor? Abdülhey Öldü mü?Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir sezon ile Kanal D ekranlarında başlıyor. Necati Şaşmaz'ın yalnız başına kaldığı fenomen dizide son olarak Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban'da diziden ayrıldı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı yayınlandı izle. Kanal D Kurtlar Vadisi Pusu özel videosu izle.
Kurtlar Vadisi Yeni Sezon Özel Fragmanı İzle! KVP Ne Zaman Başlıyor? Abdülhey Öldü mü?
Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir sezon ile Kanal D ekranlarında başlıyor. Necati Şaşmaz'ın yalnız başına kaldığı fenomen dizide son olarak Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban'da diziden ayrıldı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı yayınlandı izle. Kanal D Kurtlar Vadisi Pusu özel videosu izle.
Diziden ayrılan Kenan Çoban, Abdülhey'in diziden nasıl bir sahne ile çıkarılacağı merak konusu oldu.
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son sezonunu Atv ekranlarında geçirdi.

Müthiş bir bölüm ile sezon finali yapan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Eylül ayında yine kendi gününde (Perşembe akşamları) ve kendi saatinde Kanal D ekranlarında olacak.

Atv ekranlarından Kanal D ekranlarına transfer olan Kurtlar Vadisi Pusu'yu yayınlamayan ulusal kanal kalmayacak gibi görünüyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZON TANITIM FRAGMANI TIKLA İZLE! 

Kenan Çoban kimdir?
Kenan Çoban 22 Ocak 1975 Elazığ doğumludur. Sinema ve televizyon oyuncusudur. Yıllardır Kurtlar Vadisi'nin kadrolu oyuncusu olan Kenan Çoban farklı projelerde rol almak için diziden ayrıldı. 
“Kurtlar Vadisi Pusu” Eylül’de Kanal D’de!
“Kurtlar Vadisi Pusu”, geçtiğimiz sezonki muhteşem finalinde merak edilen tüm soruların cevap bulacağı yepyeni bölümleriyle Eylül’de  Kanal D’de ekrana gelecek. Perşembe akşamları milyonları ekran başına toplayan “Kurtlar Vadisi Pusu”, Eylül’den itibaren yine, kendi gününde ve kendi saatinde,  Kanal D ekranında tiryakileriyle buluşacak.
Dizinin daha ne kadar devam edeceği Kanal D'de yayınlanacak yeni sezondan sonra bitecek mi? yoksa devam edecek mi? Henüz bilinmiyor.

Gündeme dair konuları dizi içinde işleyen ve hep güncel kalan dizi dünyada çeşitli ülkelerde de milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor.

Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support