بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, April 24, 2013

Yeni Yerli Dizi: Küçük Sırlar

Yeni Yerli Dizi: Küçük Sırlar annesinin yaşadığını öğrenmesi üzerine diziye katılacak olan anneyi oynayacak isim belli oldu. Su’nun annesini oynayacak kişi eski sabah şekeri Şebnem Dönmez. Geçtiğimiz hafta Su’ ile annesinin birebir sahnelerinin çekimleri yapıldı. Şebnem Dönmez 18 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Küçük Sırlar’ın 10. bölümünden itibaren dizide olacak.Geniş oyuncu kadrosuyla izlenme rekorları kıracak gibi görünen Küçük Sırlar dizisinde; Sinem Kobal, Merve Bolugur, İpek Karapınar, Ecem Uzun, Burak Özçivit, Birkan Sokullu ve Kadir Doğulu oyuncuları yer almaktadır.
Genç ve dinamik kadrosuyla dikkat çeken “Küçük Sırlar” dizisinin ana teması; masumiyet, büyümek, sırlar ve popüler olmak, sevilmek ve hayatta kalmak için söylemek zorunda olduğumuz yalanlar üzerine kurulu.
Küçük Sırlar dizinin oyuncu kadrosu şöyle:
Su: SİNEM KOBAL
Çetin: BURAK ÖZÇİVİT
Ayşegül: MERVE BOLUĞUR
Arzu: İPEK KARAPINAR
Demir: BİRKAN SOKULLU
Ali: KADİR DOĞULU
Meriç: ECEM UZUN
Aslan: Cem MEHMETCAN MİNCİNOZLU
Neslişah: ENGİNAY GÜLTEKİN
Ömer: YILDIRIM URAĞ
Ceyla: GONCA VUSLATERİ
Heves: DİLARA ÖZTUNÇFikriye: YILDIZ KÜLTÜRŞebnem: ŞENAY GÜRLERBiricik: EBRU AKELYeni Yerli Dizi: Küçük Sırlar kucuk sirlar dizisi Pırıltılı, göz kamaştırıcı ve baştan çıkarıcı bir dünya… Ve o dünyanın karanlıkta kalan yüzü; ihanet, yalan ve oyunların en tehlikelileri… Kanal D’de 14 Temmuz Çarşamba günü, yapımını Tim’s Productions’un, yapımcılığını Timur Savcı’nın, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Aylin Alıveren’in kaleme aldıkları “Küçük Sırlar” adlı yepyeni bir gençlik dizisi başlıyor.
Küçük Sırlar, İstanbul’un zengin ailelerinin ve çocuklarının sıradışı, gösterişli, ışıltılı hayatlarının daha önce hiç anlatılmadığı kadar cüretkâr ve çarpıcı hikâyesini anlatıyor. En pırıltılı mekânlar, en lüks arabalar, en güzel kıyafetler, en bakımlı insanlar… Dizi, şeklin her şey demek olduğu ve kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir yerde gençlerin yaşam tarzlarını konu alıyor.burak ozcivit, küçük sırlar dizi film
sinem kobal, küçük sırlar
“Küçük Sırlar”ın kahramanlarının hemen hemen hepsi “vitrinde yaşıyor”. Gözümüz, kahramanların hepsini magazin eklerinin ikinci sayfa haberlerinden ısırıyor. Bu nedenle çok uzak gibi görünseler de, çok yakınlar. Onlar daha büyük arenalarda ve daha güçlü düşmanlarla savaşsa da; yaraları, duyguları, aşkları, sevgi ve nefretleri hepimizinki gibi. Masumiyet bütün karakterlerin hayatlarının farklı yerlerinde işlense de aslsinem kobal, kucuk sirlarsinem kobal, küçük sırlar, dizi filmında en çok dizinin başkahramanı Su’yun hikayesini şekillendiriyor. Su (Sinem Kobal),yaşadığı dünyanın en pırıltılı, en beğenilen, en konuşulan, en özenilen kızı. Diğerleri gibi ‘vampir’ olmamaya, ‘temiz’merve boluğurkalmaya, kendine yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Ama ne o dünyanın dışında ne de içinde durmak kolay. Büyümek herkes için zor olsa da Küçük Sırlar dünyasında tam bir savaş. Kahramanlarımız yaşlarından büyük entrikaların içindeler. Ama aslında hepsi daha çocuk. Fark etmedikleri şey, bu koşuşturmacanın içinde, yavaş yavaş büyüdükleri. Peki, büyüdüklerinde kim olacaklar?
sebnem donmez

Küçük Sırlar’ın 12. bölüm fragmanı yayınlandı.Küçük Sırlar’ın 12. bölümünde heyecan dolu anlar yaşanıyor. Küçük Sırlar 12. bölüm fragmnını aşağıdaki linkden izleyebilirsiniz.

Kısa bir süre içerisinde en çok izlenen diziler arasına girmeyi başaran Küçük Sırlar dizisinin 12 bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük Sırlar’ın bu hafta yayınlanacak bölümünde  Çetin Ali’nin evine gider ve baygın olarak kanlar içerisinde yatan Ali’yi kurtarır. Mezuniyet yemeği için Demir’e söz veren Su bu fikrinden vazgeçer. Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Demir Su’ya neden beraber gitmeyeceklerini sorar. Arslan Cem ile Ayşegül’ün beraberliğinden Arslan Cem’in babanesi ve babasının haberi olur. Su mezuniyet yemeğine Demir yerine Çetin’le gitmeye karar verir. Küçük Sırlar yeni bölümü ile Cumartesi  akşamı Kanal D ekranlarında olacak.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support