بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, March 2, 2014

TATLITUĞ’A ASILDI AMA HAVA ALDI! 2014

TATLITUĞ’A ASILDI AMA HAVA ALDI!
Kıvanç Tatlıtuğ ‘Magnum’ reklamının yeni yıldızı oldu, haberleri ve birlikte rol aldığı Fransız mankenin onun tevazusu ve hayranlarının gösterdiği ilgi karşısında sanatçının tutumu hakkındaki açıklamalarını gazetelerde okumuşsunuzdur. Ama o haberlerde göremediğiniz önemli bir şey daha var Hayalet’inizin gözünden kaçmayan.
Gerçek sanatçı farkı!
Reklam çekimlerinin ‘kamera arkası’nda Kıvanç Tatlıtuğ’u dikkatle izledim. Fransız model Florence Eugene çok güzel bir kadın, seksi yüzü ve vücuduyla her erkeğin beğeneceği kadar etkileyici ki hele de uzun saatler boyu burun burunaysanız bu etkilenme çok daha kolay olur. Kaldı ki kadın çekimlerde ‘gördüğüm en yakışıklı erkeklerden biri’ dediği Kıvanç Tatlıtuğ’a açıkça pas veriyor, hatta ‘asılıyor’ da diyebiliriz.
Ama işte orada Tatlıtuğ ‘kendisini farklı yapan’ özelliklerinden birini ortaya koyarak ve beraber olduğu Azra Akın’ı da üzmeyecek şekilde dikkatini, özenini göstererek aynı zamanda gerçek bir profesyonel gibi davranıyor. Kadının “Bütün gün onunla burada oturup sohbet edebilirim” benzeri sözlerine gayet ‘cool’ bir gülümsemeyle karşılık veriyor.
Tüm kadınlar adına ‘helal olsun’
Türkiye’de artık erkeklerin çoğunun ilişkilerine saygı göstermediği, her kadını aynı kefeye koyduğu ve hele ‘ünlü’ olmuşsa bunun fırsatlarından sonuna kadar yararlandığı bir acayip dönemde Kıvanç Tatlıtuğ’un kendine ve sevgilisine gösterdiği saygıyı alkışlıyorum. Tüm kadınlar adına da yapıyorum bunu.. Helal olsun Kıvanç’a, istese her an onun için yeni bir ilişki fırsatı çıkabilir ama ‘karakter’in önemini diğer erkeklere gösterdi!

19 MAYIS’I SAKIN KAÇIRMAYIN!
Bir ömür düşünse insanın aklına gelmez ama bildiğiniz gibi bundan sonra 19 Mayıs‘ta resmi törenler yapılmayacak. Şimdinin okullu çocukları bizim kadar şanslı değiller, bizler 23 Nisan’lara, 29 Ekim’lere, 19 Mayıs’lara büyük heyecanla hazırlanır, kutlamalarda Atatürk sevgimizi göstereceğimiz görevler almak için birbirimizle yarışırdık.
Şimdiki çocuklara, okullulara Atatürk sevgisini aşılamak ve bu bayramların kıymetini göstermek için bize büyük görev düşüyor. Bugün saat 15.00’te Beyoğlu Tünel’de başlayacak  yürüyüşte ‘Atatürk gençliği’ olarak hazır bulunmalıyız. Yürüyüşe Tarık Akan’dan Müjdat Gezen’e; Bekir Coşkun’dan Kamer Genç’e kadar birçok isim de katılıyor.
Türkiye Gençlik Birliği‘nin ‘Yaşasın 19 Mayıs’ sloganıyla organize ettiği bu yürüyüş ve ardından Maçka Küçükçiftlik Parkı‘nda gerçekleşecek kutlamayla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı‘mıza sahip çıkalım.
SiNEMA iŞKENCESi SÜRÜYOR!
Bunu yazmaktan elimizde tüy bitti ama sinemaların seyirciden önce kendi çıkarını düşünmesinin sonu gelmedi. Yine geçen akşam Kanyon’da ayıptır söylemesi küfürler içinde başladık filmi izlemeye. Düşünün ve hak verin (vermezseniz kızarım zaten) filmin başlangıç saati olarak “22.15” verilmiş.. Eh artık bu saate de fazla reklam koymazlar diye düşünerek saatinde giriyorsunuz ki zaten o saatte normal olarak ‘sinemaseverler dışındaki’ insanların çoğu uykuya geçmiştir bile..
Ama hayır, sizin ne düşündüğünüzün önemi yok, onlar size işkence çektirmeye kesin kararlı ve buyrun uzun bir reklamlar dizisi başlıyor. Bitmek bilmiyor, 5 dakika, 10 dakika, 15 dakika, devam... Hani insan kolayca sinirlenip gidebilir veya kabak aslında günahı olmayan, söyleneni yapan makinistin başında patlayabilir.
Yeter artık bu istismar, tüm sinemaseverlerin buna tepki göstererek ‘sinemada reklam rezaleti’ne son vermesi gerekiyor. Keyif için gidiliyor zira, cinimiz tepemize çıksın diye değil!
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support