بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, June 22, 2014

Kurtlar Vadisi oyuncuları Akçakoca'da..2014

Kurtlar Vadisi Pusu oyuncularından Ayşe Çiğdem Batur, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak, Akçakoca Sky Tower Oteli’nin konuklarıydı.

Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından düzenlenen bir söyleşiye katılmak üzere Düzce’ye gelen ünlü dizi film oyuncuları, söyleşinin bitmesinin ardından Sky Tower Oteli’nin konukları olarak Akçakoca’ya geldiler.





Beş yıldızlı otelin girişinde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aytekin Seçkin tarafından karşılanan ünlü oyuncular, otel yöneticileri ve basın mensuplarıyla birlikte akşam yemeği yediler.




Otel çalışanları ve müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan dizi oyuncuları, çok sayıda otel müşterisinin birlikte fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmediler.




Yemek sonrasında yerel basın mensuplarına bir açıklama yapan konuk oyuncular, gördükleri ilgiden memnuniyetlerini ifade ederken, Akçakoca’nın güzelliğinden etkilendiklerini ve otelin yemeklerini ve doğal manzarasını harika bulduklarını söylediler.




Dizide temsil ettiği Savcı karakteriyle, izleyicilerin gönlünde taht kuran ve kendisi de Düzceli olan oyuncu Ayşe Çiğdem Batur ise, Akçakoca’yı iyi bildiğini ve oyuncu arkadaşlarının da Düzce ve Akçakoca’nın güzelliklerini görmek istediklerini söyleyerek, her fırsat bulduğunda Akçakoca’ya gelmek istediğini sözlerine ekledi.




Kurlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncuları, Akçakoca Sky Tower Oteli’nin teras katında toplu fotoğraf çekiminden sonra otelden ve İlçe’den ayrıldı.






Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support