بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, June 28, 2014

Kenan Çoban Biyografisi, Kenan Çoban kim?, Kenan çoban abdülhey nasıl meşhur oldu?, Kenan çoban evli mi tüm detaylar. 2014

Kenan Çoban Kimdir ?

Kenan Çoban Biyografisi, Kenan Çoban kim?, Kenan çoban abdülhey nasıl meşhur oldu?, Kenan çoban evli mi tüm detaylar.

Kenan ÇOBAN ; 22 Ocak 1975 Elazığ Doğumlu ve 35 yaşındadır.  1.89 boyundadır ve branşı oyunculuktur ve 1.87 cm boyundadır.
Kendisi Türkiyenin en çok izlenme rekorları kıran 2003 yılında Show TV kanalında ekranlara gelen Kurtlar Vadisi dizinde almış olduğu Abdulhey rolüyle meşhur olmuş ve halen dizide 11 senedir oyunculuk yapmaktadır.
Kendisi Aslen Elazığlı olup ve Necati Şaşmaz(Polat Alemdar)’ın en yakın arkadaşlarından birisi çoçuklukları birlikte geçmiştir.
26 Haziran 2011 yılında Dilek Çoban ile mutluluğa Denizli Polisevinde imza atmıştır.
Kenan çoban Dizi öncesi ne iş yapıyordu?
Kendisi Antalya’da 3 yıl halı saha işletmeciliği görevi yapmış ve daha sonra askere gidip gelmiştir. Ardından Ankara’da kendisin ve daha sonra spor kompleksini açmış ve yöneticiliğini yapmıştır. En son yapmış olduğu işte o olmuştur. Ardından Necati Şaşmaz ile bazı görüşmeleri sonrasında Kurtlar vadisi Dizi setinde yerini almıştır bize göre onun talihini değiştirende Necati şaşmaz olmuştur.
Oyunculuk konusunda ilk deneyimi olmasına rağmen oldukça başarılı oldu diyebiliriz yıllardır Kurtlar vadisi dizisini bir çoğumuz izleriz kendisi bildiğimiz profosyonel oyuncu gibi oynamakta ve büyük bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda. Son yayınlanan 229. Bölümde bomba patlaması sonrasında kendisine ne olacağını yeni sezonda göreceğiz.
Kenan Çoban En çok Neleri yapmaktan hoşlanır, Hobileri Nelerdir ?
Atletizm, Tekvando ve Futbol sporlarını kendisi çok seviyor. Boş zamanlarında ise ata binmeyi de tercih ediyor..
Bunun haricinde en çok izlemiş olduğu film türü olarak aksiyon filmlerini çok seviyor ve boş vakitlerini spor dalları hariç sinemaya gitmekle geçiriyor diyebiliriz.
Hangi Filmlerde yer almıştır ?
2006 Yapım yılı olan Kurtlar Vadisi – IRAK
27 Ocak 2011 Kurtlar Vadisi – FİLİSTİN
Kurtlar Vadisi Terör
KENAN ÇOBAN (ABDÜLHEY FOTOĞRAFLARI)
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support