بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, June 29, 2013

Öcalan ve Çatlı Fotoğrafları Montaj


Öcalan ve Çatlı Fotoğrafları Montaj

Öcalan ve Çatlı Fotoğrafları Montaj

Abdullah Öcalan’ın 1990’lı yıllarda çekilen fotoğraflarına Abdullah Çatlı’nın fotoğrafı montajlanarak medyaya dağıtıldı.
Ergenekon davasının görüldüğü mahkemeye Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından gönderilen belgeler arasında sürpriz fotoğraflar var.
Sanık avukatlarının talebi doğrultusunda MİT'e yazı yazan mahkeme, Tuncay Güney'e ait CD'lerin gönderilmesini istemişti. Milli İstihbarat Teşkilatı, cuma günü elindeki belgeler ile 6 CD'yi mahkemeye gönderdi.
Belgeler arasında Abdullah Çatlı ile Abdullah Öcalan'a ait olduğu öne sürülen fotoğraflar da bulunuyor.

Fotoğraflar Montaj Çıktı

Abdullah Öcalan’ın 1990’lı yıllarda çekilen fotoğraflarına Abdullah Çatlı’nın fotoğrafı montajlanarak Türk medyasına dağıtıldı.

Farklı alanlarda çekilen farklı klişelere montajlanan Abdullah Çatlı’nın kıyafetlerinin hep aynı olması ise dikkat çekiyor. Orijinaline ulaşılan fotoğrafta YNK lideri Celal Talabani ile Öcalan’ın yer aldığı karede bir gerillanın çekim yaptığı görülüyor ancak basına servis edilen fotoğrafta ise çekim yapan kişinin yerine Abdullah Çatlı’nın kafası montajlanmış. Gerçeğinde fotoğrafın "PKK Ortadoğu Şehitliği" önünde çekildiği anlaşılırken, sahtesinde bu yazının da silinmiş olduğu görülüyor.

Bir başka fotoğrafta ise Abdullah Öcalan Celal Talabani ile yürürken, arkadan Abdullah Çatlı'nın kafası görünüyor.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support