بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, August 25, 2013

Uyuşturucu baronu Çatlı'nın adamı çıktı 2013

Uyuşturucu baronu Çatlı'nın adamı çıktıİstanbul'da yapılan operasyon sonucu ele geçen 231 kilo eroinin, Abdullah Çatlı'nın sağ kolu Ersin Zorluer'e ait olduğu iddia edildi İstanbul'da geçtiğimiz hafta yürütülen helikopter destekli operasyonda ele geçen 231 kilo eroinin sahibinin, Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı'nın sağ kolu Ersin Zorluer olduğu iddia edildi. Adı Susurluk kazasıyla duyulan ve MİT mensubu olduğu öne sürülen Zorluer'in, "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'la bir dönem irtibatlı olduğu ortaya çıkmıştı. Firari şüpheli Zorluer'in yurt dışında olduğu belirlendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta, içerisinde yüklü miktarda uyuşturucu bulundurduğu iddia edilen bir TIR'ı, Mersin'den itibaren yakın takibe almış, yapılan kontrollü takip, Gebze'ye kadar aralıksız sürdürülmüştü. Takip, Gebze'den itibaren havadan helikopter, karadan ise sivil polis araçları ile devam etti. Bu süreçte, operasyona ilişkin diğer bilgilerin teyit edilmesi ile birlikte operasyon için hazırlıklar başlatıldı. Sıcak takip, TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında operasyonla sonlandırıldı. TIR'da yapılan aramalarda ise 250 gramlık paketler halinde toplam 231 kilo eroin ele geçirildi.

PARAYA EL KONULDU
231 kiloluk uyuşturucu soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturmayı yürüten savcı, Ersin Zorluer'in ortağı olduğu öne sürülen bir döviz bürosu sahibine ait 2 milyon dolar paraya el koydu. Ersin Zorluer ile döviz bürosu sahibi arasında çeşitli hesap hareketleri olduğu iddia edildi.

RUS SEVGİLİSİYLE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARI BULUNDU
İstanbul'daki evinde arama yapılan Zorluer'in yurt dışında olduğu belirlendi. Aramalarda Zorluer'in izine rastlanmadı ancak Rus sevgilisi ile yat gezisi sırasında çekilmiş fotoğrafları bulundu. Öte yandan operasyonlarda gözaltına alınan 9 kişi emniyetteki sorgularının ardından dün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support