بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, August 24, 2013

فيديو مراد علمدار في السفارة الإسرائيلية مشهد من وادي الذئاب - وماذا قال نجاتي شاشماز عن موقف إسرائيل2013Video İsrail büyükelçiliği ve Kurtlar Vadisi bir sahne Murad علمدار - ve ne Necati Chacmaz İsrail'in konumunu dedi?


قال بطل مسلسل وادي الذئاب " نيجاتي شاشماز " المعروف بـ "مراد علم دار" إن اسرائيل عجزت عن تحمل مقطع من دقيقتين و اعتبرته "معادية للسامية و اليهود " و أنها موجهة ضد اسرائيل , مبينا أنه يترقب ردة فعلها على فيلم سيكون لمدة 120 دقيقة ".
و كانت أزمة دبلوماسية انفجرت بين تركيا و اسرائيل على خلفية مقطع مؤلف من دقيقتين تظهر اختراق "مراد علم دار " للسفارة الاسرائيلية و قتل عدد من الموظفين هناك , بعد أن اختطف رجال "الموساد" ابن "ميماتي" .
و استدعت اسرائيل السفير التركي و عاملته معاملة سيئة وصفت بـ "الاذلال" قبل أن " تُذل " و تعتذر بشكل رسمي من تركيا إثر التهديدات التي وجهتها تركيا لاسرائيل في حال عدم تقديمها اعتذار خطي بسحب السفير التركي.
و أضاف "علم دار" خلال لقاء تلفزيوني على قناة "star" التي تبث المسلسل "سنظهر أمامهم بفيلمنا الجديد ( وادي الذئاب ـ فلسطين ) كما قمنا سابقا بعمل فيلم عن العراق , فنحن نقوم بالتمثيل في أي مكان يكون هناك انتهاك لحقوق الانسان و القتل و التدمير "
من جهته , بين أحد كتاب سيناريو الفيلم (باهادير أوزدنير) أنه سيتم البدء بتصوير "وداي الذئاب فلسطين" في حزيران المقبل , متوقعا أن يتم عرضه في عيد الأضحى المقبل .
و اشار الكاتب ان الفكرة راودته قبل عام من الآن أثناء العدوان الاسرائيلي على غزة ,موضحا أن الفيلم سيتناول الحديث عن معاناة الناس في غزة من قتل و دمار و حصار "
و أضاف "أنه سيتم تعرية الممارسات هناك , حيث لا قواعد أخلاقية أو انسانية , فهناك نظام لا يفقه إلا لغة القتل و الدمار "
و في تصريح آخر , تمنى الكاتب أن يكون "كتب أكثر من ذلك ضد اسرائيل" , مشيرا إلى أن القنبلة الحقيقة ستكون بالفيلم .
يذكر أن المسلسل يعرض منذ عام 2003 و لا يزال يحطم الأرقام القياسية من حيث المتابعة حتى الساعة"Filme ona tepki izlerken 120 dakikalık bir süre için olacağını belirterek," Murad Alam Dar "İsrail iki dakika klip taşımak için başarısız oldu ve" anti-Semitik ve Yahudiler "olarak kabul edildi ve İsrail'e karşı yönlendirilir olarak bilinen Kurtlar" Nejata Chacmaz "dizi Vadisi'nin kahramanı dedi .

O erkekler "Mossad" oğul "ãíãÇÊí" kaçırılan sonra ve, İsrail Büyükelçiliği ve orada personel bir dizi öldürülmesi iki dakika klip gösterisi atılım "Murad bilim Dar" ın yazarı arka plan üzerinde Türkiye ile İsrail arasındaki diplomatik kriz gitti.

Ve İsrail Türk büyükelçisini çağırdı ve ona kötü muamele muamele ve Türk Büyükelçisi çekmek için yazılı bir özür göndermek için başarısızlık durumunda İsrail'e Türkiye tarafından tesviye tehditler sonrasında "aşağılanmış" ve resmen Türkiye'den özür diliyorum önce "aşağılama" olarak nitelendirildi.

Bir insan hakları ve cinayet ihlali ve olduğu yerde ve dizi "biz Irak konusunda daha önce aksiyon filmi gibi Onları Pfilmana yeni (Kurtlar Vadisi Filistin) gösterecektir fiyaka Kanal" yıldız "bir televizyon röportaj sırasında," Bilim Evi "ekledi, biz herhangi bir yerde temsil edilir imha "

Törende bir konuşma yapan, bir kitap senaryo film arasında (Pahadar Ozdeneir) bu "Kurtlar Filistin Günü" bir sonraki Kurban Bayramı içinde tanıtılması bekleniyor, Haziran ayında filme başlayacak.

Ve yazar bu fikri söyledi راودته Gazze'ye İsrail saldırısı sırasında bugünden itibaren bir yıl, filmin imha ve kuşatma, öldürme, Gazze'deki insanların acı söz ile ilgileneceğiz sözlerine ekledi "

O ekledi "bir insani ve etik kurallar olduğu yerde, erozyon uygulamalar olacak, sadece öldürme dil ve imha anlayan olmayan bir sistem var"

Başka bir açıklamada, o bir yazar olmak istediğini, gerçeği filmin bomba olacağını belirterek ", İsrail'e karşı bundan daha yazdı".

Serisi 2003 yılından bu yana görüntüler ve hala takip süresi açısından rekorları kırıyor
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support