بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, August 28, 2013

Abdullah Çatlı'ya Anma 2013

Abdullah Çatlı'nın kayıp çantası kimde?Abdullah Çatlı'ya Anma

Susurluk'ta yaşamını yitiren Abdullah Çatlı, 16'ncı ölüm yıldönümünde memleketi Nevşehir'de törenle anıldı.

Balıkesir'in Susurluk İlçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren eski ülkücülerden Abdullah Çatlı, 16'ncı ölüm yıldönümünde memleketi Nevşehir'de mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Çatlı için ayrıca ailesi tarafından Kurşunlu Camii'nde mevlit okutuldu.
Susurluk yakınlarında 3 Kasım 1996 tarihinde İstanbul Polis Okulu Müdürü Hüseyin Kocadağ ve Gonca US'un da hayatını kaybettiği trafik kazasında ölen Abdullah Çatlı için, memleketi Nevşehir'de iki ayrı tören ile anıldı. Çatlı ailesi tarafından Kurşunlu Camii'nde mevlit okutulurken, yakınları mevlide gelenlere bisküvi arası lokum, gülsuyu ve mevlit şekeri dağıtıldı. Daha sonra Çatlı'nın mezarının bulunduğu Kaldırım Mezarlığı'nda bir tören düzenlendi. Törende hafız Mahmut Kemikkıran Kuran-ı Kerim okundu ve toplu dua yapıldı. Törene Abdullah Çatlı'nın kardeşi Zeki Çatlı ve ailesinin yanı sıra Nevşehir, Aksaray,Konya, İzmir'den gelen yaklaşık 150 kişi katıldı.
Abdullah Çatlı'nın kardeşi Zeki Çeki Çatlı, aradan 16 yıl geçmesine karşın ağabeyinin unutulmadığını belirterek, "Sevenleri onu yine yalnız bırakmadı. Umuyorum ki o da görüyor ve mutlu oluyordur" dedi.
Abdullah Çatlı'nın kızlarından Gökşen kısa süre önce doğum yaptığı, Selcen ise doğumuna 2 ay kaldığı için törene katılamadı.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support