بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, July 18, 2012

Yılın merakla beklenen filmi ‘Kurtlar Vadisi Filistin’, bugün gösterimde.


TÜRKiYE’DE 13+ ALMANYA’DA 18+

Yılın merakla beklenen filmi ‘Kurtlar Vadisi Filistin’, bugün gösterimde.

‘Kurtlar Vadisi Filistin’ filminin basın gösterime önceki gün City’s’de yapıldı. Yapım şirketi Pana Film, filmin bir dramı beyazperdeye aktardığı için kutlama havasında bir gala yerine mütevazı bir gösterim yapılacağını açıklamıştı. Yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz’ın yaptığı başrolünü Necati Şaşmaz, Erdal Beşikçioğlu, Gürkan Uygun, Nur Aysan ve Kenan Çoban’ın paylaştığı filmin galasına yerli ve yabancı basın büyük ilgi gösterdi.

“Bu film sorun yaratacak”
Film için yapılan basın toplantısını yerli ve yabancı 100’ü aşkın gazeteci takip etti. Filmin İsrail’le yaşanan gerilimi körükleyip körüklemeyeceği sorusunu yanıtlayan yönetmen Zübeyr Şaşmaz, “Bu film sorun yaratacak, tıpkı İngiltere ve Fransa ya da Rusya ve ABD arasında sorun yaratan filmler olduğu gibi” dedi.

“Yahudi düşmanı değiliz”
Galaya katılan yabancı basın mensuplarının sorduğu “Bu filmi para kazanmak için mi çektiniz?” sorusuna yanıt veren başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, “Komedi filminden de para kazanırsınız, aksiyon filminden de. Bizim millet olarak İsrail ve Yahudi düşmanlığı taşıdığımız düşünülemez, biz sadece İsrail’in Filistin halkına ve Mavi Marmara gemisiyle Gazze’ye giden yardım severlere yaptığı zulmü konu ettik. Gerek Osmanlı döneminde Avrupa’dan zulümden kaçan Yahudilere uzattığımız yardım elleri, gerekse Yahudi düşmanı olmayan barışçı bir ülke olduğumuz gözlerden kaçmamalı. Biz zulme dikkat çekmek için film yaptık para kazanmak için değil” cevabını verdi.

Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support