Adana’da geçen kasım ayında gerçekleştirilen fuhuş operasyonu kayıtlarından Kurtlar Vadisi oyuncuları da çıktı!



Gözaltına alınan fuhuş zanlıları, “Kurtlar Vadisi Filistin” filmi oyuncularına, otel odalarında “kadın ikram edildiği”ni ileri sürdü. 11 kişi hakkında açılan davalarda sanıklara 4’er yıl hapis cezas istendi


Neşet KARADAĞ/AHT

Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Facebook üzerinden, kadınların özel çekilmiş fotoğraflarıyla 300 ile 1000 TL karşılığında işadamları, bürokratlar ve siyasilere pazarlandığı ihbarı aldı. Aylarca izleme yapıldıktan sonra 27 Kasım’da gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 3’ü erkek 11 kişi hakkında dava açıldı.


4’ER YIL HAPİS İSTEMİ
Haklarında 4’er yıl hapis cezası istenen sanıkların yargılanmasına başlanırken ‘Kurtlar Vadisi Filistin’ filminin oyuncuları Gürkan Uygun (Memati), Kenan Çoban (Abdülhey) ve Erdem Ergüney’in (Deli Hikmet) de isimlerinin telefon dinlemelerine takıldığı, otele giriş çıkışlarının güvenlik kamerası görüntüleriyle tespit edildiği ortaya çıktı.

DİNLEMEYE TAKILDI
Polisin dinleme tutanaklarıyla belgelediği iddialara göre, ‘Kurtlar Vadisi Filistin’ filminin sponsorumüteahhit Alpay Y. ve yanında çalışan G., para karşılığı telekız pazarladığı öne sürülen Çetin Ç.’yi arayarak film oyuncuları için 4 kadın istedi. Zanlı kadınlar, oyuncularla ilişkiye girdiklerini de iddia ettiler.

ADANA’DA ÇEKİM
Zanlılar arasında yer alan kadınlardan birinin iddiasına göre filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) için de otele bir kadın gönderildi. Kurtlar Vadisi Filistin filminin çekimleri, Adana veMersin’in Tarsus İlçesi’nde gerçekleştirilmişti.

‘MAHCUP ETMEYİN’
Polis kayıtlarına göre 23 Ağustos’ta gerçekleşen olayda Çetin Ç., 2 bin 750 TL karşılığında Aytül Ü., Hatice Ö., Sema G. ve Saniye S.’yi otele gönderdi. Saat 02.00’de otele girişleri güvenlik kamerasınca kayıt altına alınan kadınlardan Aytül Ü., Çetin Ç.’den kadınların paralarını peşin olarak istedi. İddialara göre Çetin Ç., “Beni mahcup etmesinler. Çıkışta paralarını vereceğim” diyerek Aytül Ü.’yü ikna etti.

‘POLAT’A GÖNDERDİM’
Betül K. ile Çetin Ç. arasında geçen bir telefon konuşması da polisin dinlemesine takıldı. Çetin Ç.’nin Polat Alemdar’ın (Necati Şaşmaz) geldiğini, Betül olmadığı için başkasını gönderdiğini söylediği iddia edildi. Aynı gece saat 03.11’de kadınlardan Sema G., Çetin Ç.’yi arayarakMemati ile birlikte olduğunu ve işinin bittiğini bildirdi.

İŞ BİTİNCE 300 LİRA
Zanlılardan Saniye S. ise Abdülhey ile birlikte olduğunu öne sürerek bunun karşılığında kendisini otele çağıran Aytül’den 300 TL aldığını anlattı.

‘BEN AYARLADIM’
Kurtlar Vadisi oyuncularına kadın ayarladığı iddia edilen sponsormüteahhit Alpay Y. ise Çetin Ç.’yi arayıp arkadaşlarına kadın ayarlamasını istediğini, karşılığında da Çetin Ç.’nin banka hesabına 2 bin 750 TL gönderdiğini söyledi.

Habertürk



Pana Film’den, Kurtlar Vadisi aleyhine yapılan asılsız haberle ilgili açıklama...

Basına ve Kamuoyuna Duyurulur,

"Bugün Haberturk Gazetesi’nde “Kurtlar Vadisi Telekulak” başlığıyla
yer alan haberdeki iddialar tamamen gerçek dışı ve asılsızdır.

Bu haber, Pana Film yapımlarını, oyuncularını ve ticari faaliyetlerini yıpratmaya yöneliktir. İlgililer aleyhine yasal işlemler başlatılacaktır."