بطل فلم وادي الدئاب

Monday, July 30, 2012

Arzuhan Doğan Yalçındağ انجي تتاغلوا الحقيقية

Arzuhan Doğan Yalçındağ

Arzuhan Doğan Yalçındağ, TÜSİAD'ın seçtiği ilk kadın başkan olarak Türk iş kadınları arasında önemli bir yer hak ediyor.

1964 doğumlu
Arzuhan Doğan Yalçındağ, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nün ardından İngiltere’de işletme eğitimi aldı.

Arzuhan Doğan Yalçındağ, 1990’da bir mail order şirketi kurarak iş dünyasına girdi. Milpa bünyesinde kurulan şirketin ortağı Almanya kökenli Quelle idi. 1993-1995 yıllarında Alternatif Bank'ın kuruluşunda görev aldı ve bankanın faaliyete geçişinin ardından yönetim kurulu üyesi oldu.
Yalçındağ, 1995 yılı boyunca Milliyet Dergi Grubu yönetiminde yer aldı ve finans sorumlusu oldu. 1996’da Kanal D'ye geçen Yalçındağ, sonraki yıllarda Doğan Yayın Holding’in CNN International ile bir haber kanalı kurması projesine başladı. CNN Türk, 2000 yılında Amerikalı Time Warner Grubuyla ortak olarak yayına başladı.

Arzuhan Doğan Yalçındağ TÜSİAD'ın başkanlığına 2007 yılında seçildi. 2010 Ocak ayında bu görevden ayrılarak görevi başka bir iş kadını olan Ümit Boyner'e bırakan Yalçındağ şu an TÜSİAD Başkanlar Konseyi Üyesi, Doğan Holding ile Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu’nda ise başkanlık yapıyor.

Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın Yönetim Kurulu Üyesi olduğu vakıf ve dernekler arasında Türk-Amerikan İş Adamları Derneği, Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı, Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Aydın Doğan Vakfı bulunuyor. Ayrıca Kadın Girişimciler Derneği’nin Kurucu Üyesi ve Avrupa Birliği için Kadın İnisiyatifinin Kurucu Başkanı sıfatıyla Avrupa Birliği ülkelerinde Türkiye için lobi faaliyetleri yürütüyor.


Arzuhan Doğan Yalçındağ, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi'nde, onur konuğu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte (2008).

الشخصيات الحقيقية لمسلسل وادي الذئاب,اجمل

بولوت
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support