بطل فلم وادي الدئاب

Monday, July 16, 2012

Şaşmaz Kardeşlerden Belgeselci Çıkıyor

Şaşmaz Kardeşlerden Belgeselci Çıkıyor

yılından beri dizileri ve filmleriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kurtlar Vadisi'ni yaratan Şaşmaz kardeşlerin en genç üyesi Zübeyir Şaşmaz rotayı bağımsız filmlere ve belgesellere çevirdi. Dizisin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) en büyük kardeş, yapımcı Raci Şaşmaz ortanca ve 'Kurtlar Vadisi Filistin ile Muro filmindeki yönetmenliğiyle dikkat çeken Zübeyir Şaşmaz ise en küçük kardeş.
Zübeyir Şaşmaz 'ZS Film Sinema Prodüksiyon' adlı 50 bin lira sermayeli bir şirket kurdu. Kurtlar Vadisi'nin yapım şirketinin Pana Film olması dolayısıyla Zübeyir Şaşmaz’ın yeni bir yapım şirketiyle ortaya çıkması dikkat çekti. ZS Film'de Şaşmaz’ın ortağı olan avukat Faruk Çetinkaya, ekipte bir kopma olmadığını şirketin Pana bünyesinde yer alacağını söylüyor. Çetinkaya, “Yeni şirket Kurtlar Vadisi dışındaki belgesellere ve filmlere yönelik olacak. Ancak henüz ilk projemiz belli değil” diyor.
Holding haline gelen Pana bünyesinde film ve reklam şirketlerinin dışında 'Nova Masif Ürünleri' adlı bir kereste şirketi de var. Raci Şaşmaz bir süre önce 'Aysan Çelik Makine Sanayi' adlı bir şirket kurarak sanayiye de adım atmıştı. منذ وادي الذئاب مسلسل والأفلام، وخلق قاعدة كبيرة من المعجبين، والوصول إلى أصغر عضو في الزبير معصوم معصوم طريق الاخوة تحولت الأفلام المستقلة والأفلام الوثائقية. بطل الرواية العار من سلسلة (باركر ألين)، وشقيقه الأكبر، منتج الهيكل الإداري دائما، ومتوسط ​​ووادي "للاهتمام الذئاب فلسطين مورو yönetmenliğiyle عن الزبير شقيقه الأصغر، والأكثر معصوم.
شكلت دائما الزبير 'فيلم فيلم ZS إنتاج' وهي شركة مملوكة بنسبة 50 ألف جنيه. ولفت الفيلم شركة الانتاج بسبب وادي الذئاب Şaşmaz'ın الزبير بانا الانتباه إلى ظهور شركة إنتاج جديدة. فيلم Şaşmaz'ın شريك، المحامي فاروق ZS ستينكايا، وهو الفريق الذي تمزق سوف يتم خلال تقول الشركة بانا. ستينكايا وستقوم الشركة الجديدة ستكون لفيلم وثائقي وخارج وادي الذئاب. أول مشروع لنا، لكن، ليس من الواضح حتى الآن "، بحسب قوله.
عقد في شركات الأفلام والإعلانات، والتي أصبحت من "نوفا المنتجات الصلبة" بانا هناك شركة الخشب. الهيكل الإداري دائما، منذ بعض الوقت، وكان 'Aysan صناعة الآلات الصلب عن طريق تأسيس شركة في مجال صناعة صعد.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support