بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, February 22, 2015

بطلة مسلسل جنان Gamze Özçelik & Uğur Pektaş Yine, Yeni, Yeniden!2015

Gamze Özçelik & Uğur Pektaş Yine, Yeni, Yeniden!

gamze_ozcelik19 Haziran 2008 tarihinde, beklenmedik şekilde sade bir düğün ile hayatlarını birleştiren Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çifti bundan 6 ay önce, aralarında aldıkları bir kararla boşanmışlardı. Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çiftinin bu beklenmeyen ayrılığı, özellikle güzel oyuncunun sevenlerini ve hayranları birhayli üzmüştü. Ancak görünen o ki, Uğur Pektaş, vekaleti annesi Gamze’de olan 1 yaşındaki oğlu Murathan’ın özlemine daha fazla dayanamamış!

“Oğlumuzun Mutluluğu İçin 2. Şans Vermek İstedik”

Efsanevi aşklarını 2008 yılında evlilikle buluşturan Gamze Özçelik – Uğur Pektaş çifti, sadece 3 sene süren evliliklerinin ardından üzücü bir şekilde, anlaşmalı olarak boşanmıştı. Çocuklarının velayetini alan Gamze Özçelik, son zamanlara kadar oğluyla yaşıyordu. Ancak geçen günlerde Taksim’de el ele görüntülenen çift, bu olay karşısında: “1 yaşındaki oğlumuz Murathan için, ilişkimize ikinci bir şans verdik” açıklamasında bulundu. Heyecanları da gözden kaçmayan çift, acaba tekrar aşklarını canlandırdı mı sorusu da akıllardan çıkmıyor. Oğlunu gerçekten çok özlediğini söyleyen Uğur Pektaş, tekrar biraraya geldiklerine memnun olmuş gibi görünüyor. Ayrılığa sadece 6 ay dayanabilen çiftin, bundan sonra ilişkilerini ne doğrultuda sürdürecekleri de merak konusu!
gamze_ozcelik

Hem Ailelerin Israrı, Hem de Çocuklarının Selameti

Söylentilere göre biraraya gelmelerine tek neden, 1 yaşındaki oğulları Murathan’ın mutluluğu da değil. Ayrıca çiftin ailelerinin de konuya dahil olduğu ve aralarını yapmaya çalıştığı da konuşuluyor. Ancak çift yaptıkları açıklamada, oğullarının mutluluğun herşeyden önemli olduğu söylemiş, onun sağlıklı gelişimi için mutlu bir aile birlikteliğinin önemli olduğunu da vurgulamışlardı. Bu durumda, sanırız çiftin biraraya gelmesi hem ailelerin hem de oğullarının sayesinde olmuş. Hayranlarını da mutlu eden bu gelişme karşısında, biz de çifte bu ikinci denemelerinde mutluluk ve bir ömür boyu beraberlik diliyoruz.

Kötü Günler Geride Kalmış Gibi Görünüyor

gamze_ozcelik
2000 yılında Miss Turkey ikinci güzeli seçilen Özçelik, sonrasında oyunculuk kariyerine odaklanmış ve Popstar Türkiye yarışmasında sunuculuk yapmıştır. 2005 yılında, tüm Türkiye’yi sarsan tecavüz olayıyla gündeme gelen güzel oyuncu, bu kötü günleri çok zor atlatmıştı. Neyse ki olayın zanlısı Gökhan Demirkol cezasını bulduktan sonra, ünlü oyuncu rahat bir nefes almıştır. Bu korkunç olayın ardından Arka Sokaklar dizisinde uzun süre, başarılı bir şekilde Zeynep karakterini canlandırmıştır. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışmalarda sunuculuk yapan ünlü güzel 2008 yılında hayatını Uğur Pektaş ile birleştirerek dünyaya bir oğul getirmiştir. 6 ay önceki ayrılıklarının ardından, eşiyle tekrar biraraya gelen ünlü oyuncu, kötü günleri geride bırakmış gibi görünüyor!
gamze_ozcelik_dugun
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support