بطل فلم وادي الدئاب

Friday, March 15, 2013

Turkish cuisine pictures, Turkish dishes, the modus operandi of Turkish cuisine pictures, delicious Turkish cuisine



اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة عمل الاكلات التركية بالصور،اشهى الاكلات التركية ،اشهر الاكلات التركية،اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة عمل الاكلات التركية بالصور،اشهى الاكلات التركية ،اشهر الاكلات التركية

كفته تركية
اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة

المقادير :

نصف كيلو لحم مفروم – بصلة مفرومة – ثلاث ملاعق رز مسلوق – ثلاث بيضات –نصف ربطة بقدونس – ملعقة صغيرة ملح – نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود – زيت للقلي – طحين

الطريقة :

في وعاء اخلطي اللحمة والبصلة والرز والبقدونس وبيضتين والملح والفلفل جيدا – اعمليها كرات بحجم وشكل البيضة –في قدر كبير ضعي ماء مغلي على النار واسقطي الكرات ودعيها تسلق سبع دقائق ثم ارفعيها وصفيها من الماء – اخفقي البيض الباقي ودحرجي كل حبة كفتة بالطحين ثم بالبيض ثم بالطحين وأسقطيها بالزيت الحار حتى تنضج ثم ارفعيها على ورق نشاف وقدميها ساخنة .


سلطة تركية


Turkish cuisine pictures, Turkish dishes, the modus operandi of Turkish cuisine pictures, delicious Turkish cuisine, the most famous Turkish cuisine, Turkish cuisine pictures, Turkish dishes, the modus operandi of Turkish cuisine pictures, delicious Turkish cuisine, the most famous Turkish cuisine

Turkish kofta
Turkish cuisine pictures, Turkish dishes, way

Ingredients:

Half a kilo of minced meat - chopped onion - three tablespoons boiled rice - three eggs - half a bundle of parsley - teaspoon salt - ½ teaspoon black pepper - oil for frying - Flour

Method:

In a bowl mix the meat and onion, rice, parsley, eggs, salt and pepper well - Aameliha balls the size and shape of an egg - in a large saucepan Put boiling water on the fire and Fall balls and Let cool climbing seven minutes and then Arfieha and Drain water - Beat eggs remaining Dhrgi every grain Kofta with flour, then egg, then flour and Oskotaiha oil warm until then Arfieha cooked on blotting paper and serve hot.


Turkish authority
اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقةالمقادير :

علبة ذرة
علبة حمص
علبة فاصوليا حمراء
كوب شرائح رفيعة خس
كوب شرائح لهانة حمراء (ملفوف أحمر)
كوب شرائح لهانة بيضاء (ملفوف أبيض)
كوب شرائح


Ingredients:

Atom tray
Homs tray
Red beans tray
Cup shredded lettuce
Cup sliced ​​red Hanh (red cabbage)
Cup sliced ​​white Hanh (white cabbage)
Cup sliced
كوب شرائح جزر
شرائح بصل أبيض
الصلصة:
ليمون
خل أبيض
ملح
فلفل أسود


الطريقة :

تخلط المقادير مع بعض ويصب فوقها الصلصة .

يايليه شورباسيه(المطبخ التركى)

حساء اللحم مع الأرز والبيض والدقيق (صنف مغذ ولذيذ الطعم يقدم مزيناً بالنعناع)

اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة
المقادير :

- 8 كؤوس مرق اللحم
- نصف كأس من الأرز
- صفار بيض مخفوق
- نصف كأس من الدقيق
- نصف كيلو لحم مفروم ناعم
- ملعقتان كبيرتان من الزبده
- ملعقه كبيره من النعناع الأخضر
- ملح وبهارات حسب الرغبه
- كأسان من الماء

الطريقه :

يسخن المرق في وعاء ويسلق فيه اللحم والأرز
ينشر الملح والبهارات ويترك الوعاء على النار حتى ينضج اللحم والأرز
يمزج الدقيق مع صفار البيض والماء ويصب تدريجياً في الوعاء ويحرك بإستمرار
يترك الكل على نار قويه لمده ثلث ساعه ثم يرفع من على النار ..
يصب في طبق الحساء العميق وتسخن الزبده مع النعناع وتوزع على سطح الحساء ويقدم ساخناً

فتوش تركي
اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة
ngredients:

- 8 cups beef broth
- Half a cup of rice
- Scrambled egg yolks
- ½ cup of flour
- Half a kilo of meat, finely chopped
- Tablespoons butter
- A tablespoon of mint green
- Salt and spices to taste
- Cups of water

Way:

Heat the broth in a pot and boiled the meat and rice
Published salt and spices and leave the pot on the fire until the meat is cooked and rice
Combine flour, egg yolk and water and gradually pour in the pot and stir constantly
Leaves all on the strong heat for twenty minutes and then remove from the heat ..
Hurt in a deep soup dish, heat the butter with mint and distributed on the surface of the soup and serve hot

Turkish Fattoush
Turkish cuisine pictures, Turkish dishes, way

المقادير:

-علبه ونص زبادي-2ملعقه مايونيز-1ملعقه سماق-ملح- فنجال زيت زيتون-زعتر-فلفل اسود-ثوم ناعم-تخلط مع بعض تدخل الثلاجه-بقدونس مقطع-بصل اخضر مقطع-نعناع-خبز وباذنجان مقطع مربعات ومقلي

الطريقة:

عند التقديم يوضع الخضار المقطعه في طبق ثم يصب عليه الخليط ويزين بالخبز والباذنجان

البوريك التركي
اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة
المقادير :

كوب زبادي
كوب زبده
كوب شاي ص زيت
ملعقه خميره خبز
ملعقه بكنج بودرا
دقيق للعجن
ماء دافئ للخميرة

الطريقة:

تعجن العجينة
وتتركها تخمر ثم تفرد وتعمل دوائر
وتحشي بلحمه مفرومه ناضجه
او جبن وسبانخ
او دجاج مسلوق مع ثوم فلفل اسود
او تن وزيتون وهريسه
وتقفل وتزخرف بالشوكه اوباله خاصه بالمعجنات
وتدهن من فوق بلبيض ويرش عليه كمون او سمسم


فطائر تركية بحشوات مختلفة
اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة
المقادير


¼ ك سكر
½ ك زيت خضار

¼ ك زبادي


حشوة لحم تكا:
شرائح لحم بتلو صغيرة
فلفل أحمر مُقطع مكعبات صغيرة
طماطم مُقطعة مكعبات صغيرة
ملح و فلفل
كمون مطحون
فلفل أحمر حار (اختياري)
بقدونس مفروم ناعم
بصل مفروم ناعم

حشوة السبانخ:
زيت زيتون
بصل مفروم ناعم
طماطم مفروم ناعم
سبانخ طازجة مسلوقة (أو مُجمدة ) مع التخلص من الماء
ثوم مفروم ناعم
ملح و فلفل
شطة (اختياري)
سماق

حشوة الجبن بالعجين:
جبن عكاوي (مبشور و منقوع في الماء لمدة 6 ساعات للتخلص من الملح)
جبن موتزاريلا مبشور
صفار بيض
زيت زيتون
ملح و فلفل
بقدونس مفروم ناعم
نعناع طازج مفروم

الطريقـة
تُخلط مكونات العجينة كلها في العجانة، مع العجن الجيد إلى أن نحصل على عجينة ملساء متماسكة .
تُقسم العجينة إلى أقسام متوسطة، ويُكور كل جزء و يُمد على كاونتر مرشوش بقليل من الدقيق، وتُشكل حسب الرغبة إما على شكل دائري أو شكل القارب، و يُوضع على العجينة أي نوع من الحشوات المختلفة.

الحشوات المختلفة:

تُخلط كل مكونات الحشو مع التقليب الجيد حتى تتجانس المكونات، ويُفرد كمية مناسبة من الحشو على العجينة المفرودة ما عدا منطقة الأطراف والتي نقوم بثنيها إلى الداخل، مع الضغط على تلك الحشوة .
بالنسبة لحشوة السبانخ، فيتم وضع المكونات على نار متوسطة الحرارة، مع التقليب لمدة خمس دقائق.
- تُرص الفطائر على صاج مدهون بقليل من الزيت و تُخبز في الرف السفلي في فرن سابق تسخينه على درجة حرارة 220ْ.


بايركس الدجاج

اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة
المقادير:

دجاجة مقطعة 8 قطع
بصلة مفرومة
ملح ،بهارات ،القليل من الزيت
(فلفل بارد مقطع ارباع ،طماطم مقطعة ارباع ،بصل مقطع حلقات )

الطريقة :

يشوح البصل المفروم بالزيت في القدر ثم نضيف البهارات والدجاج ونحرك المقادير حتى النضج .
نضع الجميع في بايركس ونضيف البصل المقطع حلقات والفلفل البارد والطماطم
وندخله الفرن لمدة عشر دقائق على نار متوسطة ثم نحمر البايركس من اعلى ،ثم يقدم مع الارز الابيض والسلطة .

ملاحظة:نستطيع اضافة بطاطس مقطعة حلقات ومقلية وموقعها يكون اسفل قطع الدجاج

دجاج علي الطريقة التركية
اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة
المقادير:

دجاجتين مقطعة قطع متوسطة مخلي منها العظم والجلد
بصلتين مقطعة شرائح
حبتين فلفل حلو مقطع شرائح
حبتين طماطم معصورة
ملعقة شاي فلفل أسود _ ملعقة شاي كمون
نصف ملعقة ملح أوحسب الرغبة
نصف ملعقة ثوم مدقوق
ربع كاسة زيت
ربع كاسة زبدة

الطريقة :

أغسلي الدجاج جيدا
ضعي الزبدة والزيت في قدر وضعيه علي النار وضعي الدجاج ويقلب لمدة 4-5دقائق وانشليه وضعيه جانبا
ضعي علي النفس الزيت البصل ويقلب وضعي الفلفل والثوم ويقلب لمدة دقيقتين
ضعي عليه البهارات وعصير الطماطم والملح وأعيدي الدجاج إلي القدر واتركيه إلي أن يشرب مائه ويبقي فيه ماء قليل
يوضع في الطبق ويقدم


ششبرك على الطريقه التركيه
اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة
المقادير:

العجينه 2كوب دقيق حبه بيضه 2ملعقه حليب ناشف 2ملعقه زيت وملح بيكنغ بودر ماء للعجن
الحشوه لحمه مفرومه بصل ملح فلفل أسود
للصلصه ذبدة مرق لحم صلصة طعام لبن زبادي وبقدونس

الطريقه:

تعجني العجينه وتترك لتتخمر
اللحمه عليها بصل والملح والفلفل وتسوى على النار
تفرد العجينه وتعمل دوائر صغيره وممكن تستعملي القالب الصفير جدا وتحشى باللحمه
تقلى في الزيت
المرق- زبده تقدح على النار ونحط عليها الصلصة وتترك على نار هادئه تقلقل وتطفى بمرق ونحط ملح وفلفل لمن تفور المرقه أسقي الششبرك بيها ونحطها في الفرن لمن تخرجيها تجمل باللبن والبقدونس


برغل بالدجاج على الطريقة التركيه

صحن البرغل بالدجاج طبعاً مكون من عدد1 كاس كبير برغل موجود في بنده او اي سوبرماركت كبير طبعا يوضع قليل من الزيت في قدر ويوضع طماطم مقطع عدد2 ومن ثم تكون قد وضعتي الدجاج قبل ذلك يفوح على النار في ماء مع تبهير الدجاج طبعا ثم بعد استواء الدجاج يوضع على الطماطم ويحرك قليلا ثم يوضع فوقه البرغل ويضاف مقدار كوبان ماء ويوضع ملح مع الماء على حسب الرغبة



البسبوسة التركية احلى بسبوسة با التوفي

المقادير





نص كوب زيت


خيوط من الزعفران

مقادير صلصة التوفي: 1 مكعب زبدة50 جرام


الطريقة:

تخلط جميع المقادير خلطا جيدا با المضرب الكهربائي ثم تسكب في قالب فرني وتدخل الفرن على درجة 150 الى ان تستوي من اسفل ثم من

Ingredients:
- Tin text yogurt 2 tablespoon mayonnaise 1 tablespoon sumac - salt - Venjal olive oil - Thyme - black pepper - garlic fine - mixed in with some intervention refrigerator - parsley clip - green onions clip - mint - bread and eggplant boxes and saute section
Method:
When applying placed chopped vegetables in a dish and then hurt him mixture and garnish with bread and eggplant
Turkish boricTurkish cuisine pictures, Turkish dishes, wayIngredients:
Cup yogurtCup butterCup of tea oil pSpoon bread yeastSpoon بكنج BodraFlour for kneadingWarm water for yeast
Method:
Kneaded doughAnd let them ferment and then the uniqueness of working circuitsThe fillings flesh chopped matureOr cheese and spinachOr poached chicken with garlic, black pepperOr tuna, olives and harissaAnd closed adorned with a fork Aopalh special pastriesAnd paint the above Bwhit and sprinkle caraway or sesame

Turkish pies بحشوات differentTurkish cuisine pictures, Turkish dishes, wayIngredients

¼ k sugar½ k vegetable oil
¼ k yogurt

Padding Beef Tikka:Veal slices smallRed pepper clip small cubesTomatoes chopped into small cubesSalt and pepperGround cuminHot red pepper (optional)Parsley, finely choppedOnion, finely chopped
Spinach filling:Olive oilOnion, finely choppedTomatoes, finely choppedFreshly boiled spinach (or frozen) with the disposal of waterGarlic, finely choppedSalt and pepperActivities (optional)Sumac
Padding cheese بالعجين:Akkawi cheese (grated and soaked in water for 6 hours to get rid of salt)Shredded mozzarella cheeseEgg yolksOlive oilSalt and pepperParsley, finely choppedMinced fresh mint
WayMix all dough ingredients in Ajana, with good kneading until we have a smooth paste coherent.Divide dough into medium sections, and liqueurs each part and extend the Counter sprinkled a little flour, and form as desired, either in the form of a circular or a boat, and put on any kind of dough various fillings.
Various fillings:
Mix all filling ingredients, stirring well even converge plug, and singled out the right amount of padding on the dough Mufrodh except the parties and we inbound Butneha, with pressure on that charge.For spinach filling, is placed ingredients over medium heat, stirring for five minutes.- Stacked pancakes on a greased tin with a little oil and bake in the lower shelf in a previously heated oven at a temperature of 220.

Pyrex chicken
Turkish cuisine pictures, Turkish dishes, wayIngredients:
Chicken cut in 8 piecesChopped onionSalt, pepper, a little oil(Pepper cool clip-quarters, chopped tomato quarters, onions rings clip)
Method:
Ichouh chopped onion in oil in the pot and then add the spices and chicken and move amounts until maturity.Keep everyone in the Pyrex and add onion rings and section cold pepper and tomatoAnd introduce the oven for ten minutes over medium heat, then Nhmr higher Albaerks, then served with white rice and salad.
Note: You can add chopped potatoes rings, fries and location will be the bottom of the chicken pieces
Turkish Chicken on the wayTurkish cuisine pictures, Turkish dishes, wayIngredients:
Two chickens chopped medium evacuated pieces of bone, skinBeslten cut slicesTWO sweet pepper slicedTWO tomatoes with pictureTeaspoon black pepper _ teaspoon cuminHalf teaspoon salt by buyers desireHalf teaspoon crushed garlicQuarter cup oilQuarter cup butter
Method:
Wash chicken wellPut the butter and oil in a pot and put it on the fire and put the chicken and stir for 4-5 minutes and Anhleyh and set asidePut on self-oil and stir onion and Put pepper and garlic and stir for two minutesPut spices and tomato juice, salt and Return the chicken to the pot and leave to drink a hundred and keeps the water a fewPlaced in a dish and provides

Chbarak Turkish styleTurkish cuisine pictures, Turkish dishes, wayIngredients:
2 cup flour dough love eggs 2 tablespoon milk flakes 2 tablespoon oil and salt water Bakeng powder to kneadStuffing meat chopped onion salt black pepperFor the sauce Zbdh meat broth food yogurt sauce and parsley
Way:
Tjna dough and leave to fermentWeft onions, salt and pepper and settled on the fireUniqueness of dough and operate small circles Do and possible use very template sapphires and stuffed with meatFried in oilGravy - Butter trigger on the fire and degenerated sauce and simmer loosening Ttafa salad and degenerated salt and pepper to those who rebel stock Osaga the Alchbarak omitted'll add in those Takreigna oven sweeten milk and parsley

Bulgur Turkish-style chicken
Bowl bulgur with chicken course component of the 1 cup large Bulgur is in the Panda or any supermarket great course put a little oil in a saucepan and put tomato section number 2, and then have the Dotai chicken before it smells on the fire in the water with Tbahir chicken course and then flush the chicken is placed the tomatoes and stir slightly and then placed onto bulgur and add the amount of cups of water and put salt with water as desired


Basbousa Turkish your Basbousa in Ba toffee
Ingredients




Text cup oil

Strands of saffron
Amounts toffee sauce: 1 cube butter 50g

Method:
Mix all ingredients mixing well Ba electric racket and then poured in a mold Varney and enter 150-degree oven that is on an equal footing from the bottom and then
اعلى اكلات تركية بالصور،اطباق تركية ،طريقة
لعمل الصلصة التوفي: نحط السكر على النار الى ان نحصل على سائل بني ثم تضاف لة الزبدة وتخلط معة ثم تضاف القشطة وتحرك سريعا بملعقة خشبية حتى يصبح لدينا صلصة توفي

عندما تخرج البسبوسة من الفرن تبرد قليلا ثم تصب فوقة صلصة التوفي وتقطع



مسقعة على الطريقة التركية

المقادير:

بصلة كبيرة مقطعة جيدا

ربع كيلو لحم مفروم

كيلو بذنجان رومى كبير

بشر جزرة
ملح
فلفل اسود
قليل من القرفة
ملعقة صغيرة سكر

الطريقة:

- نحمر البصلة المقطعة فى الزيت الساخن و نضيف عليها فصوص الثوم المهروس .
- نضيف اللحم المفروم و نقلبه قليلا ونضع له ملعقة السكر ورشة القرفة بالاضافه لتوابله المعتادة و بعد قليل نضيف بشر الجزرة لزيادة القيمة الغذائية .
- نقشر الباذنجان و نقطعه مكعبات متوسطة و نضيفه لخلطة اللحمة , نهديء عليه النار ونقلبه على فترات متقاربة و اخيراً نضيف الفلفل الاخضر المقطع .
- نترك الخليط لينضج بدون ماء لان الباذنجان و اللحمة ستعطي من مائها أخيراً نضع الملح حسب الذوق و يقدم .


بيتزا اللحم التركية

المقادير :

· عجينة النابوليتان( ارجعي الى 18 وصفة عجينة البيتزا في قسم البيتزا ) .

· 2 ملعقة طعام زيت زيتون .

· كوب بصل أبيض مفروم .

· كوب فليفلة حمراء مفرومة .

· 1 باوند لحم مفروم .

· 2 كوب طماطم مفرومة فرما ناعما .

· 2 ملعقة طعام معجون طماطم .

· 3/4 ملعقة شاي فلفل أحمر جاف مطحون .

· 1/2 ملعقة شاي بهارات مشكلة .

· 1/2 ملعقة شاي كمون .

· 1/2 كوب بقدونس مفروم .

· ملح وفلفل .

· 1 ملعقة طعام عصير ليمون .

· زيت نباتي .

· زيت زيتون لمسح العجينة .

· 1/2 كوب بصل أحمر مفروم .

· زبادي للتقديم .

الطريقة :

(1) في مقلاة على النار سخني 2 ملعقة طعام زيت زيتون على درجة حرارة متوسطة ، أضيفي البصل الأبيض والفليفلة وقلبيه حتى يتحمر وينضج لمدة 5 دقائق تقريبا .

(2) أضيفي اللحم المفروم وقلبيه مع فصل اللحم عن بعضه وتقطيعه بالملعقة الخشبية حتى يتحمر اللحم لمدة 3 دقائق تقريبا .

(3) أضيفي الطماطم ومعجون الطماطم والفلفل الجاف والبهارات والكمون و1/4 كوب من البقدونس ، اتركي الخليط على نار متوسطة مع التقليب من حين لآخر ، أضيفي الملح والفلفل وعصير الليمون ، ثم قلبيه وضعيه جانبا .

(4) نصف ساعة قبل وضع البيتزا بالفرن ، افتحي الفرن على درجة حرارة 500 ، وامسحي صحن الفرن بالزيت .

(5) قسمي العجينة الى 8 أقسام وشكلي كل قسم على شكل كرة وغطيه بالنايلون حتى لا تجف البيتزا .

(6) على سطح مرشوش بالدقيق رققي الكرة الأولى على شكل دائرة بسمك 1/8 انش وحجم 7 انش ثم ضعيه في صحن الفرن .

(7) امسحي العجينة بزيت الزيتون من كل الجهات ثم ضعي عليها نصف كوب من خلطة اللحم ( على كامل العجينة وعدم ترك الحواف ) اتبعي نفس الطريقة لكل العجين .

(8) ادخلي البيتزا في الفرن لمدة 5 دقائق حتى تحمر قليلا وليس لمدة طويلة .

(9) أخرجيه من الفرن ورشي عليه القليل من البصل الأحمر والباقي من البقدونس ومقدار ملعقة شاي من الزبادي ، ثم لفي البيتزا على شكل اسطوانات وقدميها .





سلطة الخبز المحمص والخضرة والزيتون

المقادير:

مستطيلات من الخبز الفرنسى
- زبد طبيعى
- بيضتان مخفوقتان يضاف اليهما ربع كوب حليب متبل بالملح والفلفل الأبيض .
- بيض وبقسماط
- زيت للتحمير
- خضرة وزيتون اسود
- حلقات ليمون .

الطريقة :

تغسل الخضروات جيدا وتغمس مستطيلات من الخبز فى خليط البيض بالحليب ثم تغمس فى البقسماط وتحمر وتقدم مع الخضرة والزيتون يجمل الطبق بالبقدونس.
1 م/ص ملح 1 ك ماء 1 علبة قشطة 4/3 كوب سكر 1 ملعقة ط بكينج باودر 2 بيضة 1 علبة قشطة وواحد كوب سكر 3 ك دقيق 1 وربع كوب سميد 1 كوب مسحوق جوز الهند 8 فصوص ثوم 2 حبة فلفل اخضر 6 حبات طماطم
Top
To work toffee sauce: degenerated sugar on the fire to get a brown butter then add him and confuse him and then add the cream and stir quickly with a wooden spoon until it becomes our sauce died
When Basbousa emerge from the oven cool slightly and then pour it toffee sauce and cut


Turkish moussaka on the way
Ingredients:
Large onion chopped well
Quarter of a kilo of minced meat
Kilo Bzngan large turkey
Humans carrotSaltBlack pepperFew of cinnamonTsp sugar
Method:
- Nhmr chopped onion in hot oil and add mashed garlic cloves.- Add the minced meat and little Nqlbh and put him tablespoon sugar and cinnamon workshop in addition to usual Twablh and shortly after add carrot humans to increase the nutritional value.- نقشر Eggplant and go medium cubes and add it to the meat mixture, Nhde shot and Nqlbh at frequent intervals and finally add green pepper section.- Let the mixture simmer without water because the eggplant and meat will give its water finally put salt to taste and serve.

Turkish meat pizza
Ingredients:
· Paste Napolitan (Return to 18 pizza dough recipe in the pizza section).
· 2 tablespoons olive oil.
· Cup chopped white onion.
· Cup chopped red pepper.
· 1 pound ground beef.
· 2 cups finely chopped tomatoes.
· 2 tablespoons tomato paste.
· 3/4 teaspoon red pepper dry ground.
· 1/2 teaspoon spices problem.
· 1/2 teaspoon cumin.
· 1/2 cup chopped parsley.
· Salt and pepper.
· 1 tablespoon lemon juice.
· Vegetable oil.
· Olive oil to clear the dough.
· 1/2 cup chopped red onion.
· Yogurt.
Method:
(1) In a frying pan to the fire Heat 2 tablespoons olive oil on medium heat, add onion and white pepper and even cardiac Athmr and simmer for about 5 minutes.
(2) add the minced meat and attack with the separation of meat and some cutters and wooden spoon until the meat Athmr for approximately 3 minutes.
(3) Add the tomatoes and tomato paste and dry pepper and spices, cumin and 1/4 cup of the parsley, Leave the mixture on medium heat, stirring from time to time, add salt, pepper and lemon juice, then attack and set aside.
(4) half an hour before you put the pizza in the oven, open the oven at a temperature of 500, and licked oven dish with oil.
(5) sections of dough into 8 sections and each section configurable into a ball and cover with nylon so as not to dry out pizza.
(6) on the surface sprinkled with flour Riqqa first ball in a circle a thickness of 1/8 inch and 7 inch size and then put it in the oven dish.
(7) Wipe the dough with olive oil on all sides and then put them half a cup of meat mixture (full of dough and not to leave the edges) Follow the same method for each dough.
(8) go in the pizza in the oven for 5 minutes until slightly brown and not for long.
(9) Okhreign from the oven and sprinkle a little of the red onion and the rest of the parsley and teaspoon of yogurt, then for in pizza in the form of cylinders and feet.




Authority, toast and green olives
Ingredients:
Rectangles of French bread- Natural butter- Eggs Mkhvoguetan added to them a quarter cup of milk spiced with salt and white pepper.- Eggs and crackers- Oil for Frying- The greenest and Black Olives- Lemon rings.
Method:
Wash vegetables thoroughly and rectangles of bread dipped in egg mixture with milk and then dipped in breadcrumbs and brown and served with green olive and outlines the dish with parsley.1 m / r salt 1 k water 1 can cream 4/3 cup sugar 1 tablespoon i Pkinj powder 2 eggs 1 can cream and one cup sugar 3 as flour 1 and a quarter cup semolina 1 cup coconut powder 8 cloves garlic 2 tablets green pepper 6 beads Tamat

Read more
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support