بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, March 21, 2013

"Kuçu Kuçu" 9 Ocak’ta Kozzy’de!


ÖZGÜ NAMAL VE SELEN UÇER’İN “KUÇU KUÇU”SU 9 OCAK’TA KOZZY’DE!

Özgü Namal ve Selen Uçer’in performanslarıyla göz doldurduğu tiyatro oyunu “Kuçu Kuçu”; 9 Ocak 2013, Çarşamba akşamı saat 20:30’da Kozzy Kozyatağı Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek! Oyunculukların yanı sıra hikayesi ve uyarlamasıyla da büyük övgüler alan “Kuçu Kuçu”; sırların ortaya çıkmasıyla yavaş yavaş çığırından çıkan bir karşılaşmayı, komedi ve dramla iç içe sunuyor.

Fransız yazar Fabrice Roger-Lacan’ın oyunundan, Kerem Ayan’ın uyarlayıp yönettiği, AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun komedi - dram tarzındaki tek perdelik yeni oyunu “Kuçu Kuçu”da; ödüllü oyuncular Özgü Namal ve Selen Uçer oyunculuklarıyla büyük beğeni topluyorlar.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun tek perdelik yeni oyunu “Kuçu Kuçu”da her şey, önemli işadamı Kudret Bey’in, hafta sonunu geçirmek üzere gözde çalışanı Ragıp ve karısı Melis’i, adadaki villasına çağırmasıyla başlar. Kocasından önce gelen Melis’i, Kudret Bey’in karısı Melda karşılar. Melda ve Melis, tanışıp sohbet ederek kocalarının işten gelmesini beklemeye başlarlar. Zaman ilerledikçe sohbetin rengi değişir. Belki de onları bir araya getiren şey sadece kocalarının iş ilişkisi değildir; iki genç kadının geçmişlerindeki sırlar ortaya çıktıkça, olaylar da yavaş yavaş çığırından çıkar. Nezaket kuralları dâhilinde başlayan bu karşılaşma, acımasız bir hesaplaşmaya dönüşür…

Kerem Ayan’ın Fransızcadan uyarlayıp sahneye taşıdığı “Kuçu Kuçu”nun dekoru Gamze Kuş, ışık tasarımı ise Arek Nişanyan tarafından hazırlanıyor. Oyunun bir başka sürprizi ise; Bülent Ortaçgil’in, seyircilere Özge Fışkın’ın sesinden ulaşan unutulmaz şarkısı “Benimle Oynar Mısın?”…

Özgü Namal ve Selen Uçer’in birlikte rol aldıkları “Kuçu Kuçu”; 9 Ocak 2013, Çarşamba akşamı saat 20:30’da Kozzy Kozyatağı Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyuna ait biletler; Biletix’ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support