بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, March 20, 2013

Sinem Kobal Information



Yıldız Alper Bale Okulu, İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi, Beykent Üniversitesi Sahne SanatlarıSinem Kobal
sinem kobal

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987, İstanbul doğumlu Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur.
sinem kobal

Sinem Kobal, Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Kerem adında Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakterini canlandıran bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

sinem kobal

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'ni 2001 yılında bitirmiştir. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

sinem kobal

Sinem Kobal, Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur. atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir.

sinem kobal

Sinem Kobal, ünlü futbolcu Arda Turan ile beraberdir.

sinem kobal

Sinem Kobal son olarak, Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

sinem kobal

Sinem Kobal Reklam Filmleri
Vodafone reklamı
Gazete Reklamları
Gençturkcell Muhabbet
Deterjan Reklamı
Euro Reklamı
Avea Reklamı
Bingo Reklamı

sinem kobal
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support