بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, July 7, 2012

160. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLA160. ملخص الفصل والتصوير الفوتوغرافي


160. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR
160. BÖLÜM
Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 160. bölümü, 24 Mayıs Perşembe akşamı TNT ekranlarında olacak. İşte adım adım sezon finaline yaklaşırken Kurtlar Vadisi Pusu’nun 160. bölümünde yaşanacaklar:
Memati, Selvi’nin hapisten kurtulacağına inanmaktadır. En büyük destekçisi Savcı Leyla’dır. Memati, düğün tarihini bile almıştır. Leyla, Selvi’yi kurtaracak ufacık bir delil bulabilmek için her yolu denemektedir.

Pusat, Zaza’yı ve yeğenlerini almıştır. Onlardan intikamını almak isteyen Pusat, işkenceye başlar. Ancak son anda gelen sürpriz isim, Zaza’yı Pusat’ın elinden alır.

Polat Alemdar ise Kara’yı bulmak için harekete geçer. Onu, Kandil’e götürülmeden Cemal’in elinden almak istemektedir. Polat ve ekibi, Cemal’in Kara’yı götürmek için kullanacağı yolu öğrenir ve Kara’yı alabilmek için pusu kurarlar. Ancak onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Tüm bunlar ve daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 24 Mayıs Perşembe akşamı TNT’de yayınlanacak aksiyon ve heyecan dolu 160. bölümünde olacak...

.. قسم الموجز وصور
160. القسم
لالتقاط الأنفاس، مجموعة من الظواهر Pusu'nun 160 تركيا وادي الذئاب وجزء من 24 مايو، TNT مساء يوم الخميس أن تكون الشاشات. هنا خطوة خطوة، وتقترب من وادي الذئاب الموسم 160 Pusu'nun النهائي yaşanacaklar المقطع:
لوكاس، سيلفي تعتقد انها ستكون خارج السجن. أكبر مؤيد ليلى المدعي العام. لوكاس، وكان حتى موعد الزفاف. ليلى، سيلفي يحاول بكل الوسائل للعثور على أدلة لانقاذ الصغير للغاية.

Pusat، لديه Zaza'yı وأبناء. Pusat لهم الرغبة في الانتقام ليبدأ التعذيب. لكن اسم مفاجأة في اللحظة الأخيرة، ويأخذ Pusat'ın Zaza'yı.

ألن باركر تستيقظ لتجد كارا. وسلم، يريد أن يأخذ بعيدا قنديل جمال يجري اتخاذها. باركر وفريقه، وجمال كارا كارا ويتعلم لقيادة الطريق لنصب كمين للحصول على اقامة. ولكن المفاجأة الكبرى في انتظارهم.

كل هذا وأكثر من ذلك، بثت وادي الذئاب TNT Pusu'nun العمل والإثارة مساء يوم الخميس 24 مايو 160 وسوف تكون جزءا من ...
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support