بطل فلم وادي الدئاب

Thursday, January 9, 2014

BENİ AFFET DİZİSİ SETİNE ZİYARET BAŞKAN AKGÜL’DEN KIBRISKÖY’DE ÇEKİLEN BENİ AFFET DİZİSİ SETİNE ZİYARET 2014

http://www.mamak.bel.tr/userfiles/haberimages3/DSC_8198.jpgMamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, çekimleri Kıbrısköy’de gerçekleşen Beni Affet dizisi setini ziyaret etti. Dizi setini gezip bilgi alan Akgül, vatandaşlarla da sohbet ederek hem dizi hakkında görüşlerini hem de vatandaşların taleplerini dinledi. Akgül dizinin Kıbrısköy’de çekilmesinin çok memnun edici olduğunu söyledi.

Akgül: Mamak yatırımcının olduğu kadar, yapımcıların da ilgisini çekiyor
 Beni Affet dizisinin setini ziyaret eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, dizinin çekimlerinin Kıbrısköy’de gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Mamak’ın yatırımcının olduğu kadar film yapımcıların da ilgisini çeken bir bölge haline geldiğini söyledi. Akgül” Mamak’ın son yıllarda hızla değiştiğine hepimiz şahit oluyoruz. Bölgemizde sürdürdüğümüz, kentsel dönüşüm projeleri, sosyal projelerimiz, parklarımız Mamak’ın çehresini değiştirdi. Bunun yanı sıra belediyemizin çevrecilik ve temizlik konusunda yaptığı çalışmalar, yol açımları, asfaltlama çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Mamak’ta hızla iş merkezlerimiz yükseliyor. Artık Mamak yatırımcıların gözdesi oluyor. Günden güne değişen Mamak, yapımcıları da ağırlıyor.  Beni Affet dizisinin setine konuk olduk. Dizinin Mamak’ta çekilmesi bizi son derece memnun etti. Dizi ekibine hem teşekkür ediyor hem de başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

Akgül dizi setinde
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımcılığını Mehmet Erişdi, yönetmenliğini de Gürsel Ateş, Mihriban Şahin ve Bergüzar Demircioğlu’nun üstlendiği Show TV’de yayınlanan  Beni Affet dizisi setini ziyaret etti. Dizi setini gezen Başkan Akgül, dizinin Kıbrısköy’de çekilmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi. Dizi yönetmenleri ve oyuncuları ile sohbet eden Akgül, dizi hakkında da bilgi aldı. Vatandaşların dizi hakkındaki görüşlerini de dinleyen Akgül talepleri dinlemeyi de ihmal etmedi.

Dizi yapımcısı ve yönetmenleri de Başkan Akgül’e Kıbrısköyü tercih etme sebeplerinin görsellik olduğunu ifade ettiler. Mahallenin temizliği, yeşil alanlar ve insanların sıcaklığı dizinin Kıbrısköy’de çekilmesinin başlıca nedenlerini oluşturdu.

40.’ıncı bölümünün çekimleri Kıbrısköy’de devam ederken, bu hafta 25.’inci bölümüyle ekranlarda olacak  Beni Affet dizisi, yıllar önce Kayseri’den Ankara’ya gelmiş, mobilya kralı katı bir babanın ailesine yaşattığı mutsuzluklardan bahsediyor. Dizide, Mert Altınışık, Gaye Turgut, İlkay Koyku ve Nusret Şenay gibi isimler rol alıyor.

Ziyarette Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım da eşlik etti.

Habere Ait Diğer Fotoğraflar
 http://www.mamak.bel.tr/userfiles/haberimages3/DSC_8198.jpg
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support