بطل فلم وادي الدئاب

Monday, January 25, 2016

Başbakan Erdoğan ve Defne Samyeli arasında muta nikahı var iddiası 2016

Başbakan Erdoğan ve Defne Samyeli arasında muta nikahı var iddiası
Twitter'da dönen iddialara göre Başbakan Recep Tayyip Erdogan ile Defne Samyeli arasında muta nikahı mevcutmuş.

Defne Samyeli ile Başbakan RecepTayyip Erdoğan arasında geçen iddialar sosyal medyada hızla yayılıyor. Twitter'da dönen iddialara göre Başbakan Recep Tayyip Erdogan ile Defne Samyeli arasında muta nikahı mevcutmuş. Cemaatin 25 Mart'ta yayınlanacağı iddia edilen bomba kayıt da yine iddialara göre bu ilişkiye dair olacakmış.



İstanbul doğumlu Türkiye'nin önemli haber sunucularından biri olan Defne Samyeli'nin dinleme kayıtlarında isminin olması merak konusu olmuştu.Sosyal Medyada yer alan bazı iddialara göre Defne Samyeli ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında bazı görüşmeler gerçekleştirilmiş. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in kurumlarına ve yargıya güvendiğini belirten Samyeli, avukatının" dinlemelerin yasal olup olmadığını" araştırdığını belirtti. Samyeli ayrıca dinlemelerin yasal olmaması durumunda "röntgencilik" olacağını da sözlerine ekledi. kaynak: www.habertempo.com

DEDİKODU VEYA İDDİALAR BU HABERLE BAŞLADI:

"Samyeli daha önceden Ak Parti saflarına katılmıştı!"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yakınlığı ile dikkat çeken Defne Samyeli de AKP'ye üyeolmuştu. 

Samyeli'nin gelecek genel seçimlerde milletvekili adayı olabileceği konuşuluyordu. Spiker ve köşe yazarı Defne Samyeli'nin partiye katılımı sonrasında da  Emine Erdoğan ile yakınlığı artmıştı. Samyeli, bu süreçten sonra AKP organizasyonlarında öne çıkmaya başlamıştı. Samyeli, aynı zamanda kadın adayların katıldığı hitabet yarışmasında jüri üyesi olmuş, 27 Ocak'ta yarışma bitiminde de, Başbakan Erdoğan tarafından da tebrik edilmişti. Samyeli, son olarak Emine Hanım'ın 14-15 Şubat'taki Katar gezisine katılmıştı.
Defne Samyeli ise kişisel Twitter hesabından hakkında çıkan bu iddialara cevap verdi. 
İşte Samyeli'nin o açıklamaları;
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support