بطل فلم وادي الدئاب

Friday, January 22, 2016

وادي الذئاب كمين نشرت 280 مقطورة من الحلقات الجديدة؟Kurtlar Vadisi Pusu 280. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?2016

Kurtlar Vadisi Pusu 280. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Türk televizyon ekranlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da geçtiğimiz hafta Polat Alemdar, büyük bir sınavdan geçerken bu hafta neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 280. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde yaşananlar ve yeni gelişmeler..

Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu” yeni haftayla birlikte Perşembe akşamı yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Bu sezon 13. sezonuyla devam eden ve yıllardır yüksek reytingleri kimseye bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 280. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman videosu yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, defne samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile 21 Ocak 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Geçtiğimiz haftanın finalinde Yusuf’un kendi oğlu olduğunu öğrenen Polat Alemdar, bu sarsıcı gerçeği kabul etmekte zorlanır. Öktem Polat’ı söylediklerine inandırmak için Aslan Akbey’in gizli belgelerinin saklandığı gizemli bir yere götürür. Polat öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşar…

Polat Alemdar’ın önünde büyük bir sınav daha vardır. Yusuf’un Baronlar tarafından görevlendirildiğini öğrenen Polat’ı bundan sonra nasıl bir gelecek beklemektedir?

YUSUF, POLAT’IN PEŞİNDE!
Yusuf ise artık hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağının farkındadır. Polat Alemdar’ın gerçek babası olduğunu henüz bilmeyen Yusuf, Büyük Buluşma’da kendisine verilen Polat’ı öldürme görevi için harekete geçmeye karar verir.

GÖLGE’DEN KARUN’A YENİ YIL HEDİYESİ
Suriye’deki 2 bin 500 yıllık tarihi kenti yağmalayan Gölge büyük bir manevrayla çaldığı tarih eserleri Karun’a hediye eder. Bu jest karşısında büyülenen Karun Gölge’ye hayalindeki Babil Devletini kurması için tam destek verir. Ancak Karun’un bir şartı vardır. Eğer amacını ulaşmak istiyorsa, Babil’in son kralı Belşezzar’ın Topkapı Sarayında saklanan sırlı kılıcını ele geçirmesi gerekmektedir.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support