بطل فلم وادي الدئاب

Friday, September 20, 2013

Türkan Şoray, Hatice Sultan oluyor 2013

Türkan Şoray, Hatice Sultan oluyor
Türkan Şoray, Hatice Sultan oluyor

Türkan Şoray, Hatice Sultan oluyor

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, TRT 1 için çekilen “Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam” adlı tarihi dizide Hatice Sultan’ı canlandıracak.
ürk sinemasının sultanı Türkan Şoray, TRT 1 için çekilen “Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam” adlı tarihi dizide Hatice Sultan’ı canlandıracak.
Hürriyet'in haberine göre, TRT 1’in yeni tarihi dizisi “Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam”ın çekimlerine İzmit’te, platoya dönüştürülen eski Seka Fabrikası’nda başlandı. Lale Devri’ni ve Patrona Halil İsyanı’nı konu alan dizide, Türk sinemasının “sultan”ı Türkan Şoray da III. Ahmet’in kız kardeşi Hatice Sultan’ı canlandırıyor.
Bu sette kendini ilk kez sultan gibi hissettiğini belirten Şoray, projede yer almaktan memnun: “İhtişamlı kıyafetler ve mekânlarda, tarihin derinliklerinde yaşamak heyecan verici. Çekimlerde kendimi gerçek bir sultan gibi hissediyorum. O havayı soluyorum. Dizide gizemli bir atmosfer başarıyla sergileniyor.”
Altan Dönmez’in yönettiği, oyuncu kadrosunda Şoray’ın yanı sıra Cemal Hünal, Aslı Tandoğan, Tolga Karel, Öykü Çelik, Fırat Tanış ve Hazım Körmükçü’nün de yer aldığı dizinin ilk bölümü, 12 Mart akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support