بطل فلم وادي الدئاب

Tuesday, July 15, 2014

بانا فيلم تنتج مسلسل جديد 2014

أنتجت شركة بانا مسلسل جديد بعنوان " كنت أعرف امرأة ''
الخبر بالتركي:
PANA FİLM’DEN YENİ DİZİ

Pana Film’in yepyeni dizisi Bir Kadın Tanıdım, bu akşam (14 Kasım Pazartesi) 20:00’de TNT’de başlıyor.
 Başrollerini Ekin Türkmen ve Ertan Saban’ın paylaştığı, kocasından dayak yiyen, son olarak tecavüzle karşı karşıya kalan Bahar’ın inadına ayakta duruşunun anlatıldığı Bir Kadın Tanıdım, izleyicilerine aynı zamanda kederli ve imkansız bir aşk hikayesi sunuyor.
Çekimleri Kars’ta ve İstanbul’da gerçekleşen Bir Kadın Tanıdım, 14 Kasım Pazartesi akşamı 20:00’de TNT ekranlarında başlıyor. Bir Kadın Tanıdım, kadına şiddet haberleri ülkenin gündeminden düşmezken bu can yakan konuyu irdeleyecek cesur bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Dizide kocasından şiddet gören, hatta hayatındaki bu şiddet, tecavüze dönüşmek üzere olan bir kadını canlandıran Ekin Türkmen, ayakta durmayı başarıyor!
Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu, Gizem Özgül ve Cüneyt Aysan’ın yazdığı, başrollerini Ekin Türkmen ve Ertan Saban’ın paylaştığı Bir Kadın Tanıdım’ın oyuncu kadrosunda Savaş Özdemir, Neslihan Yeldan, Nergis Çorakçı, Deniz Sipahi, Suat Ergin gibi isimler yer alıyor.
DİZİNİN KONUSU:
Bahar (Ekin Türkmen), Kars’ta doğmuş büyümüş, görücü usulüyle evlendirilmiştir. Kocası kısır olduğu için çocuğu olmamış ama kusur hep Bahar’dan bilinmiştir. Kocası “erkekliğini kurtarmak” için bir gece “abi” dediği bir adamı Bahar’ın koynuna sokmaya kalkınca, çaresiz, elini kana bulamıştır. Eski adını, hayatını Kars’ta bırakıp başka diyarlara yola çıkar Bahar…
Bir tren camının önünde kendine yeni bir isim bulur: Leyla... O artık Leyla’dır… Leyla’yı İstanbul’da dumanı üstünde yoksul bir mahalle ve yürekleri nefessiz kalacak kadar acıyla dolu insanlar beklemektedir. Öldürülen eski sevgilisinin suretiyle yaşayan Umut (Ertan Saban), Leyla’ya minibüsüyle çarpmadan son anda durur. Gözünün gördüğüne inanamaz, yıllar önce ölen sevgilisinin sureti karşısında durmaktadır...

المرأة عرفت مجموعة جديدة كاملة من الأفلام بانا ، وهذا المساء (نوفمبر 14 ، الاثنين) في TNT 20:00 يبدأ.
وصف التركمان وارتان Saban'ın حصة بطولة إيكن ، زوجها ، الذي تعرض للضرب ، وآخر في البحر رغم الموقف دائمة تواجه اغتصاب امرأة عرفت ، وهي قصة حب مستحيل ، حزينا ، ويقدم للمشاهدين في الوقت نفسه.
كنت أعرف نساء اطلاق نار وقعت في كارس واسطنبول في 14 نوفمبر ، مساء الاثنين TNT 20:00 تبدأ الشاشات. كنت أعرف المرأة ، والعنف ضد المرأة ، وهذا يمكن düşmezken أجندة الأخبار من البلاد يناقش قضية ساخنة يظهر باعتباره البناء جريئة. في سلسلة من أعمال العنف من زوجها ، وحتى في هذه الحياة من أعمال العنف ، واغتصاب امرأة على وشك أن تتحول إلى إيكن يلعب التركمان وتمكنت من البقاء على قيد الحياة!
سيناريو التاى Turgutlu سيدا ، غموض ، وCuneyt Aysan'ın محددة مكتوبة ، وشارك في بطولته التركمان إكين وارتان Saban'ın سهم Tanıdım'ın المدلى بها في الحرب اوزدمير للمرأة ، Yeldan نسليهان ، Çorakçı نرجس ، Sipahi البحار ، سوات تشمل أسماء مثل الكبار.
SUBJECT INDEX :
نما الربيع (إيكن التركمان) ، ونشأ في كارس ولدت ، كان متزوجا usulüyle ترتيبها. وكان زوجها عقيم ، ولكن الطفل لم Bahar'dan الخلل دائما معروفة. تسببت يده زوجها ، "الفحولة" إنقاذ ليلة "شقيق" ، وقال رجل الحصول على ما يصل الى حضن البحر ، وعاجزين ، وسفك الدماء هائلة. الاسم القديم ، يعيش في قارص ، ولكن الاستمرار في الأراضي المبينة الربيع...
الزجاج أمام قطار يجد نفسه اسما جديدا : ليلى... تمتلئ انه لم يعد الدخان في اسطنبول على ليلى ليلى... في حي فقير ، وقلوبهم مع الناس ينتظرون في الألم على البقاء بعيدا عن التنفس. طفلة الذي قتل الأمل (ارتان سابان) ، ليلى minibüsüyle ضرب يتوقف في اللحظة الأخيرة. تراه العين لا نعتقد ذلك ، نسخة وجه عشيقها الذي توفي منذ سنوات ، وتقف...
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support