بطل فلم وادي الدئاب

Friday, October 10, 2014

Sanatçı "Cha Seung" cesur kuşkusuz oğlu oranları hakkında tartışmalara son2014

Yaygın tartışmalara son zamanlarda Kore yıldızı karşı artan oranlarının sorundan uyandırdı sonra Cha Seung Won "Cha Seung-won", ve oğlu babalık sorgulama, "Nuh Cha"; sanatçı tüm gerçeği bildirmek için, son zamanlarda "Cha Seung" çıktı.

Ajans YG Entertainment tartışmalara çözmek için bu konuda bir basın açıklaması yayınladı ve sanatçının tanınması deyimi dahil "Cha Seung" diye genç adam, "Cha Nuh" biyolojik babası değil zaten olduğunu, ama onu yükseltti biridir, onun için kendini gerçek bir baba olarak görüyor ve o İslam egemenliği altında büyüdü.

6 Ekim Pazartesi yayınlanan bildiride, "Ben onun şimdiki eşi 22 yıl önce Cha Seung-won, evli ve oğlu üç yıldır zaman onunla oldu, ve eski kocası oluşturulan olmuştu."
الشاب تشا نواة - الفنان تشا سيونغ وون
Genç çekirdeği Cha - Cha Seung Won Sanatçı

Açıklamada "Ancak," Cha Seung Nuh Cha "sıkıca oğlunun, manevi babası olduğuna inanıyor", ekledi "tüm kalbiyle, ve ben o anda alınan karara asla pişman olmadığını anlattı olduğunuz zaman kendisi için çocuk oranları."

Açıklamada skandalı benzer bir şekilde sorunu ele medyayı suçladı ve psikolojik zarar tablosunda "Cha Seung" derin üzüntüyü dile getirdi, çünkü olmayan ses sorunu medyada ailesi neden oldu.

O olursa olsun, gelecekte onu ne maliyeti mümkün olduğunca ailesi devam edeceğini, yukarıda söz verdi Sanatçısı "Cha Seung" ile tüm.

Ve ifadenin sonunda ajansı için çağırdı ve medya yıldızı, "Cha Seung" ve ailesinin özel hayatına tabi olmamak ve barış içinde yaşamaya davet etmek
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support