بطل فلم وادي الدئاب

Friday, October 10, 2014

Fotoğraflar .. "Kore Soo Hyun" Bsvavha kutluyor2014

Koreli yıldız oyuncuya "Su Yu Hyun" So Yi Hyun Bsvavha kutladı dışından ve sanat toplum içinde arkadaşlar bir dizi varlığında "Jin Kyu" dedi.

Koreli yıldız Pazar günü düzenlenen bir törenle ona mükemmel baktı, yıldız gece hayatı için elbise beyaz parladı ağır fotoğrafçılar ve gazetecilerin varlığı, olmak 4 Ekim.



زفاف الكورية

Koreli aktris "Yu Su-hyun", geçen hafta yayınlanan görüntülerin bir grup düğün için onların hazır parçası olarak edilmiştir; Ama gerçek bir kutlama daha etkileyici oldu.







Yıldız oldu, "Su-hyun" Geçen Nisan haber "Soo Hyun" ve onun erkek arkadaşı sorumlu zaman ajanslarında yayınlanan bir açıklamaya göre, Kyo Jin ise duygusal Kore Temsilcisi NQ Jane ilgilidir, ve Ekim 2014 dördüncü olmak ona düğün tarihi ayarlamak duyurmuştu "NQ Jane."






زفاف الكورية
Kore düğün

Zamanda deyimi metni: "12 yıl önce bir kurumun çatısı altında iki yıldızlı bir araya geldi ve o zamandan beri aralarında iyi ilişki ikilisi muhafaza ve hatta aileleri de birbirine yakın bir ilişki haline gelmiştir ki, karşılıklı güven ilişkilerini geliştirdi ve iki yıldız ile destek ilişkisi."
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support