بطل فلم وادي الدئاب

  • مراد علمدار

    هو بطل المسلسل وهو الشخصية الرئيسية فيه. ولد بإسم علي جاندان وكان أبوه محمد قرخانلي. هو رجل مافيا وسياسة، تدعمه الدولة التركية للقضاء على أعداء الدولة والمافيا، وكذلك القضاء على كل من يريد إنهاء أو التقليل من هيبة البلاد. مراد علمدار يواجه في أجزاء المسلسل العديدة عدة أعداء وينجح في القضاء عليهم، ويتم إستهداف الكثير من أحبائه. ينضم مراد بعد ذلك إلى هيئة الختيارية ثم يصبح رئيسها وبعد ذلك يحاول القضاء على حراس المعبد. من أقرب المقربين لمراد هم ميماتي وعبد الحي وجاهد وعاكف، وكذلك منظمة الأمن القومي.

  • جاهد كايا أوغلو

    اليد اليمنى لمراد، يساعده في أعماله وله دور كبير في المسلسل، بعد إعلان وفاة مراد في الجزء الثامن، يحاول جاهد الدخول في حراس المعبد وينجح في ذلك،ويصبح عضوا مهما معهم ،ولكن في الحقيقة مراد لا يزال على قيد الحياة وجاهد يواصل العمل مع حراس المعبد بناء على أمر من مراد . يتسم جاهد بوسامته وذكائه.

Saturday, May 31, 2014

وادي الذئاب الجزء7 صور واسماء الحقيقية لاعضاء فرقة الـ kgt 2014

rahman gorede
وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء 

Ayhan Aktaş
وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء
Ali nazari
 وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء 
Ali buhara mete
 وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء
 eren aksoy
وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء

Umut Özkan
وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء 
Esra Şengünalp
 وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء 
Alim muzaffer

وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء 
Atilla Alpar
 وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء
Bilgehan birincioğlu
 وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء

Nermin Kurtuluş
 وادي الذئاب الجزء7 واسماء الحقيقية لاعضاء
Share:

Kurtlar Vadisi Pusu:Esra Şengünalp : aynura 2014

http://b1301.hizliresim.com/15/c/hvgwt.jpghttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/1466306_772161312799911_972494190_n.jpghttp://media.sinematurk.com/person/3/be/6c0316f69482/589efe6f-811b-e311-a396-14feb5cc1801.jpghttp://www.elitehaber.com/images/galeri/esra_sengunalp_resimleri_migmedya_8.jpghttp://store.picbg.net/pubpic/1E/96/9829ba37fd4c1e96.jpghttp://d1301.hizliresim.com/15/u/jctd4.jpg
Share:

Aşktan vazgeçerim oyunculuktan vazgeçmem 2014

Aşktan vazgeçerim oyunculuktan vazgeçmem

Kurtlar Vadisi dizisinde ‘Aynura’ karakterini canlandıran Bursalı güzel oyuncu Esra Şengünalp, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar yaptı. Şengünalp: ‘Oyuncu olmak için
sevgilimden bile ayrıldım’ dedi.
Aşktan vazgeçerim oyunculuktan vazgeçmem
Tatil için geldiği Bursa’da ailesiyle hasret gideren Esra Şengünalp; Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra Kurtlar Vadisi'nin genç yönetmeni Zübeyr Şaşmaz’ın, dizide kendisine rol teklif etmesi ile hayatının bir anda değiştiğini söyledi. Genç yaşında elde ettiği bu başarıyı sürdürümek için aşk hayatını bile sonlandırdığını belirten genç yetenek,  ‘Oyuncu olmak için sevgimden fedakârlık ettim’ ifadesini kullandı.
Unutulmak istemiyorum
Dizide canlandırdığı ‘Aynura’nın içindeki erkeksi karakterin ortaya çıkmasına neden olduğunu söyleyen Şengünalp, ajan rolünü canlandırmaktan büyük keyif aldığını söyledi. Dizide önümüzdeki dönemde izleyicileri nelerin beklediği sorusu hakkında ser verip sır vermeyen oyuncu, Necati Şaşmaz’a ise övgüler yağdırdı. Şengünalp, ekranlara iyice ısındığını ve gelecekte unutulan oyunculardan biri olmak istemediğini de söyledi.
Share:

Kurtlar Vadisi Pusu Aynura Kim?2014

Kurtlar Vadisi Pusu Aynura - Esra Sengunalp (34)Kurtlar Vadisi Pusu’nun 10.Yılında ihtiyarların özel yetiştirdiği ekipten biri olarak çıktı geldi karşımıza Aynura. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Aynura Savcı Leylayıda kıskançlık krizlerine soktu.Dizinin 10 yllık fanatiklerinden biri olarak tahminim Kurtlar Vadisi Pusu’nun önümüzdeki bölümlerinde Aynura,  savcı Leyla’nın kız kardeşi olarak karşımıza çıkabilir.Savcı Leyla Kurtlar Vadisi Pusunun geçen hafta izlediğimiz bölümünde bir kız kardeşinin olduğunu öğrenmişti.
Peki Kurtlar Vadisi Pusu’nun Aynura sı kim? Kim Bu Aynura bende google a sordum. Kurtlar Vadisi Pusu’da Aynura rolündeki güzel kızın gerçek ismi Esra Şengünalp. Esra Şengünalp Kimdir, neyin nesidir güzel fotoğrafları varmı derseniz birazdan araştırıp yazıma ekliyorum.Okumaya devam.
Esra Şengünalp hakkında internette herhangi bir sitede biyografi yer almıyor (altını üstüne getirdim) Artık bu yazılanları okursa biyografisini yollar bana.Öğrendiğim kadarıyla Bursa’lı ve İstanbul’da yaşıyor.Bursa Çelebi Mehmet Lisesi ardındanda Bursa Atatürk Lisesi’nden 2006 da mezun olmuş. Demek oluyorki 23-24 yaşında. Mimar Sİnan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan yeni mezun olmuş.
Kurtlar Vadisi Pusu’nun Aynura’sı Esra Şengünalp daha önce İnsan Aldandı, Ana Yüreği, Kader Çizgisi, Şubat Soğuğu ve Sırlar Dünyası gibi dizilerde oynamış.
Kurtlar Vadisi Pusu Aynura – Esra Şengünalp Resimleri Fotoğrafları












Share:

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support