بطل فلم وادي الدئاب

Tuesday, May 10, 2016

Abdullah Çatlı'nın yanındaki albaya dava2016

Susurluk olayının baş aktörü Abdullah Çatlı ile yer sofrasında yemek yerken görüntüleri ortaya çıkan Diyarbakır eski Jandarma Alay Komutanı Eşref Hatipoğlu hakkında, "JİTEM Davası’’ açıldı.
Mardin Kızıltepe Cumhuriyet Savcılığı, JİTEM ve faili meçhullerle ilgili soruşturmayı tamamladı.
Davada bazı itirafçılar ile dönemin Diyarbakır Jandarma İl Alay Komutanı emekli Albay Eşref Hatipoğlu da şüpheli olarak yer aldı. Kızıltepe Savcısı Ahmet Aslan soruşturma dosyasını, TMK ile görevli Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.
YER SOFRASINDAKİ ALBAY
Susurluk kazasından yaralı olarak kurtulan ve yargılanan DYP eski milletvekili Sedat Bucak, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyetine ‘’Abdullah Çatlı, devletin üst düzeyi ile bağlantılıydı. İnterpol tarafından arandığını bilmiyordum ve iş adamı Mehmet Özbay olarak tanıyordum ’’ diyerek bir fotoğraf vermişti.
Bu fotoğrafta, Abdullah Çatlı ile birlikte dönemin Jandarma Asayiş Komutanı Korgeneral Hasan Kundakçı, Diyarbakır Jandarma Alay Komutanı Albay Eştef Hatipoğlu, Şanlıurfa Jandarma Alay Komutanı Albay Seral Saral, Yarbay Korkut Eken ve Sedat Bucak, Siverek ilçesi yakınlarındaki mesire yerinde, bir dut ağacının altındaki yer sofrasında, yemek yiyordu. (gazeteport)
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support