بطل فلم وادي الدئاب

Tuesday, November 24, 2015

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle: Gölge’nin asayı kime verdiği belli oldu! (266. bölüm)2015

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle: Gölge’nin asayı kime verdiği belli oldu! (266. bölüm)Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm yayımlandı ve Gölge'nin Sırlı Asa'yı kime verdiği belli oldu. Tıkla Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü izle (266. bölüm)
Foto: Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölüm
Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izleyicilerin merak ettiği bir kimliğin ortaya çıkışına sahne oldu. Dizinin bu haftaki bölümünde Gölge’nin Sırlı Asa’yı kime verdiği belli oldu. Peki 266. bölüm de neler oldu ve izleyicilerin tepkisi ne oldu? Kurtlar Vadisi Son bölümde mülteci meselesine değinilmesi izleyicilerin beğenisini topladı ama gerek KGT timinin yerinin doldurulmaması, klasik Kurtlar Vadisi Pusu müziklerinin eksikliği, yeteri kadar yeni oyuncunun olmaması gibi nedenlerle yeni sezon bu bölümde de eleştiriler aldı. Peki, Kurtlar Vadisi son bölümde neler yaşandı?

Dizinin bu haftaki bölümünde Polat Alemdar, Zeynep’in sırrının peşine düştü ve büyük bir sürprizle karşılaştı. Gölge ile Zeynep’in arasında karanlık bir ilişki vardı ki Polat bunu aydınlatmak için kararlıydı.

Gölge, adeta Polat Alemdar’a savaş ilan ederek Sırlı Asa’yı birine teslim etmişti ki Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölümde Sırlı Asa’yı teslim alan kişinin kimliği ortaya çıktı. Diziyi kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız işte full ve kesintisiz olarak Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm…

Kurtlar Vadisi Pusu 265. bölümde neler olmuştu?

Leylasını en mutlu gününde düşmanlarının saldırısı sonucu kaybeden Polat Alemdar daha acısını içine gömmeden, bir darbe de KGT’ye yapılan baskında yemiş, Akif ve Aynur’a başta olmak üzere KGT’nin tamamını kaybetmişti. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 265. bölümünde hayatlarının geçmişte kesiştiği ortaya çıkan ve uzun yıllar sonra karşılaşan Polat’la Zeynep arasındaki esrar perdesi kalktı. Hoca hakkında aldığı önemli bir haber üzerine Cahit’le birlikte Irak’a giden Polat Alemdar kendini, Irak’ın enerji kaynaklarını ele geçirmeye çalışan karanlık güçlerle büyük bir savaşın içinde buldu. Yüce Majeste’nin asasını ele geçiren Gölge ise, Polat Alemdar’ı ortadan kaldırmak için yeni ortaklar ve sinsi planlar peşinde koştu

Kurtlar Vadisi Pusu 264. bölümde neler olmuştu?
Polat Alemdar’ın Yüce Majeste’den ele geçirdiği ve büyük bir gizlilik içinde koruduğu “Asa’nın Büyük Sırrı” sezonun bu ilk bölümünde ortaya çıkmıştı. Ayrıca asayı Polat Alemdar’ın elinden almak için her türlü yola başvuran acımasız düşmanlar ortaya çıkmıştı.
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support