بطل فلم وادي الدئاب

Tuesday, September 16, 2014

Zübeyr Şaşmaz beklenen filmi anlattı 2014

Zübeyr Şaşmaz beklenen filmi anlattı

Zübeyr Şaşmaz Oylum Talu'nun konuğu oldu. Uzun zamandır beklenen filmin hikayesini ilk kez ekranlarında anlattı.

Zübeyr Şaşmaz beklenen filmi anlattıZübeyr Şaşmaz, "Açlığa Doymak" isimli 3. filminin vizyona girmesine sayılı günler kala Oylum Talu'nun konuğu oldu.
Oylum Talu'nun TV8 ekranlarında yayınlanan Erken Baskı adlı programına konuk olan Zübeyr Şaşmaz, Açlığa Doymak filminin sinema severlerle buluşmasının hikayesini anlattı. "Şaşmaz ailesinin bütün fertleri bu iş için yaratılmış" diyerek programına başlayan Talu ile Zübeyr Şaşmaz'ın sohbeti oldukça keyifliydi.
Zübeyr Şaşmaz'ın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği ilk film olan "Açlığa Doymak" Birbirinden farklı dünyalarda yaşayan 3 insanın hikâyesini anlatıyor. Üç ayrı karaktere 457er dakika ile anlatmaya çalıştığını dile getiren ünlü yönetmen Şaşmaz, filmi de sevdiği şehir İstanbul'da çekmenin mutluluğunu taşıdığının da altını çizdi.
Film daha vizyona girmeden anne- babasına izleten Zübeyr Şaşmaz filmin bilinmeyen yönlerini anlattı. Zübeyr Şaşmaz, "Açlığa Doymak" filmini anne babasına hitap ettiğini ilk kez açıkladı.
Mete Horozoğlu, Eyüp isimli bir gazeteciyi, Didem Balçın ise aşk acısının ardından zayıflamak için bedenine işkence eden Burcu isimli karaktere hayat veriyor. Hazar Ergüçlü de ölüm orucuna başlayan Sena karakterini canlandırıyor.
İŞTE FİLMİN KONUSU
Sena başarılı bir tıp fakültesi öğrencisiyken abisinin ani ölümüyle sarsılır ve katıldığı bombalı eylem sonrasında ölüm orucuna başlar...
Burcu ise deneyimlediği aşk acısı sonrasında benliğini keşfetmenin ve kendini yeniden yaratmanın peşindedir...
Öte yandan çalıştığı gazeteden atılan Eyüp, karısını ve çocuklarını, kısacası hayatını bombalı bir eylemde kaybeden, hayatta hiçbir amacı kalmayan bir adama dönüşür.
Birbirlerinden ayrı dünyalarda yaşayıp giden bu üç insanı ortak noktada buluşturan tek nokta ise sıradan yaşamlarının büyük bir işkenceye dönüşmesi olur
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support