بطل فلم وادي الدئاب

Saturday, September 20, 2014

Polat Alemdar ve Andy Garcıa Basının Karşısına Çıktı2014

Polat Alemdar ve Andy Garcıa Basının Karşısına Çıktı

YENİ bölümleriyle Kanal D'de yayınlanacak olan 'Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynayacak olan dünyaca ünlü oyuncu Andy Garcia, dizinin Polat Alemdarı Necati Şaşmaz ile birlikte bu akşam basının karşısına çıktı.

Polat Alemdar ve Andy Garcıa Basının Karşısına ÇıktıPolat Alemdar ve Andy Garcıa Basının Karşısına ÇıktıYENİ bölümleriyle Kanal D’de yayınlanacak olan “Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynayacak olan dünyaca ünlü oyuncu Andy Garcia, dizinin Polat Alemdarı Necati Şaşmaz ile birlikte bu akşam basının karşısına çıktı. 8 yıl önce de Sharon Stone ile birlikte dizide yer alan Garcia, Türkiye’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Andy Garcia, sabah çok erken saatlerde, bu sezon Kanal D’de yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümlerinin çekimlerinde yer aldıktan sonra, gece de Ulus 29’da kendisi için düzenlenen kokteyle katıldı. Kokteylde davetlilerle tanışan Garcia, daha sonra Necati Şaşmaz ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.
Daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığını hatırlatan ünlü yıldız, Los Angeles’da Sharon Stone’un da yer aldığı sahnelerde oynadıktan sonra, bu kez de İstanbul’da oynamanın kendisi için ilginç bir değişiklik olduğunu söyledi. Andy Garcia, Türkiye’de olmaktan mutluluk duyduğunu da vurguladı.
Necati Şaşmaz ise Sharon Stone’un yeniden dizide yer alıp almayacağıyla ilgili soruya, ünlü yıldızın ilerleyen bölümlerde oynayacağı cevabını verdi.
Polat Alemdar ve Andy Garcıa Basının Karşısına ÇıktıPolat Alemdar ve Andy Garcıa Basının Karşısına ÇıktıPolat Alemdar ve Andy Garcıa Basının Karşısına Çıktı
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support