بطل فلم وادي الدئاب

Wednesday, July 9, 2014

Zübeyr Şaşmaz Açlığa Doymak filmini anlattı2014

Zübeyr Şaşmaz Açlığa Doymak filmini anlattıhttp://www.yazete.com/old/f/orj/16300_9154_05102012_9.jpg

Zübeyr Şaşmaz Açlığa Doymak filmini anlattı

Yeni filmi Açlığa Doymak'ı herkesten önce anne ve babasına izlettiğini açıklayan Zübeyr Şaşmaz, 7 Aralık'ta vizyona girecek olan filmini Oylum Talu'ya anlattı.

http://www.yazete.com/old/f/orj/16300_9154_05102012_5.jpg
Zübeyr Şaşmaz, “Açlığa Doymak” isimli 3. filminin vizyona girmesine sayılı günler kala TV8'de Oylum Talu’nun konuğu oldu.
“Şaşmaz ailesinin bütün fertleri bu iş için yaratılmış” diyerek programına başlayan Talu ile Zübeyr Şaşmaz’ın sohbeti oldukça keyifliydi.
Zübeyr Şaşmaz, senaryosunu yazıp yönettiği ilk film olan “Açlığa Doymak”ın hikayesini şu sözlerle anlattı:
"Açlığa Doymak, birbirinden farklı dünyalarda yaşayan 3 insanın hikâyesini anlatıyor. Üç ayrı karaktere 40'ar dakika ile anlatmaya çalıştık."
"Bizim yaptığımız 96 ve 2000'deki ölüm oruçlarını anlatmaya çalışmak." diyen Şaşmaz, açlığın insanı terbiye eden bir şey olduğunu söylerken Mevlana'nın bir sözüne de atıfta bulundu. "Ağzı kapatırsan başka bir ağız açılır onunla doyarsın. Başka bir açlıkla doyma durumu. Öyle bir açlık yaşamadım ama umarım yaşamayız" diyen Şaşmaz, tema olarak aşk filmi bekleyenlere de müjde verdi. 'Açlığa Doymak' filmi için üçlemenin ilk filmi olduğunu belirten Şaşmaz, Kök ve Dal, Hallaç isimli iki filmin daha yolda olduğunu söyledi.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin de 2 sene kadar yönetmenliğini yapan Şaşmaz, daha önce Kurtlar Vadisi Filistin ve Muro filmlerine de imza atmıştı.
İLK SEYİRCİ ANNE BABASI OLDU
Duygusal travmalarla yol açacak, izleyenlerde iz bırakacak olan filmi sevdiği şehir İstanbul’da çekmenin mutluluğunu yaşayan Zübeyir Şaşmaz “Açlığa Doymak” filmini ilk kez  anne ve babasına izlettiğini dile getirdi. 
Tür: Drama  Yapım Yılı: 2012  Vizyon Tarihi: 7 Aralık 2012 Cuma Senaryo: Zübeyr Şaşmaz, Mustafa Çevik  Yapımcı Firma: ZS Film  Yapım Ülkesi: Türkiye  Orijinal Dil: Türkçe  Resmi Site: www.acligadoymak.com/  Dağıtıcı Firma: Tiglon Film  
İŞTE FİLMİN KONUSU
Sena başarılı bir tıp fakültesi öğrencisiyken abisinin ani ölümüyle sarsılır ve katıldığı bombalı eylem sonrasında ölüm orucuna başlar...
Burcu ise deneyimlediği aşk acısı sonrasında benliğini keşfetmenin ve kendini yeniden yaratmanın peşindedir...
Öte yandan çalıştığı gazeteden atılan Eyüp, karısını ve çocuklarını, kısacası hayatını bombalı bir eylemde kaybeden, hayatta hiçbir amacı kalmayan bir adama dönüşür.
Birbirlerinden ayrı dünyalarda yaşayıp giden bu üç insanı ortak noktada buluşturan tek nokta ise sıradan yaşamlarının büyük bir işkenceye dönüşmesi olur.
FİLMİN OYUNCULARI
Mete Horozoğlu - Eyüp
Hazar Ergüçlü - Sena
Didem Balçın - Burcu
Ali Sürmeli - Ahmet
Uğur Çınar - Mustafa
Hakan Boyav - Dursun
Musa Uzunlar - Serdar
Serkan Ercan – Bayram
Gonca Yakut Abacı – Gülsüm
Payidar Tüfekçioğlu – Çetin
Zeyno Üstünışık – Selma
 http://www.yazete.com/old/f/orj/16300_9154_05102012_8.jpghttp://www.yazete.com/old/f/orj/16300_9154_05102012_7.jpghttp://www.yazete.com/old/f/orj/16300_9154_05102012_5.jpg
Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support