بطل فلم وادي الدئاب

Sunday, July 27, 2014

Yazete'nin 3. yaşına Necati Şaşmaz'lı kutlama! 2014

Yazete'nin 3. yaşına Necati Şaşmaz'lı kutlama!FOTO GALERİ- 23 Mart 2009’da kurulan Yazete; 3. yaş gününü, Pana Holding'te düzenlenen özel bir programla kutladı.Geceye Kurtlar Vadisi Pusu'dan; Necati Şaşmaz, Seda Yıldız, Görkem Sevindik, Hakan Boyav, Sema Şimşek, Emin Olcay, Kenan Çoban, Erhan Ufuk, Cahit Kayaoğlu, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Bir Kadın Tanıdım 'dan; Ali Buhara Mete, Savaş Özdemir, Kurt Kanunu'ndan; Ümit Acar, İlker Kızmaz, Ali Başar, Yazar Ahmet Turgut, Av. Zeki Onat, Mehdi Çetinbaş, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, sanat ve medya camiasından çok sayıda kişi katıldı.
Program Yazete Genel Yayın Yönetmeni Adnan Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Pana Film ailesi ve medya dünyasının ilgi gösterdiği gecede, doğum günü pastasını Necati Şaşmaz ile yazete ailesi birlikte kesti.
Gecede, bilgisayar başına geçip haber girişi yapan Şaşmaz, teknolojiyle olan ilgisini esprili bir şekilde anlatarak, haberciliğe farklı bir yorum getirdi.
Törene, Necati Şaşmaz’ın Serkan Çağrı ile klarnet çalması damgasını vurdu.
Yemen Türküsü ve Neden Saçların Beyazlanmış Arkadaş şarkısıyla davetlilere keyifli anlar yaşatan Şaşmaz ve Çağrı, kısa konserlerinin finalini doğum günü müziğiyle yaptı.

Share:

0 commentaires:

Post a Comment

Popular Posts

ما هو افضل مسلسل لسنة 2020 ؟
مسلسل الهندي مملكة الحب
مسلسل تركي الحفرة
مسلسل وادي الذئاب
Created with Quiz Maker

Blog Archive

Pages

Theme Support